Με αυτά τα προϊόντα θα πεις «αντίο» στις ρυτίδες!

Με αυτά τα προϊόντα θα πεις «αντίο» στις ρυτίδες!

Σε κάποιες γυναίκες εμφανίζονται αργά και σε άλλες πιο γρήγορα, το σίγουρο είναι, όμως, πως καμία μας δεν μπορεί να τους ξεφύγει. Ο λόγος για τις ρυτίδες, τις πτυχές του δέρματος που προκύπτουν με τη γήρανση του οργανισμού μας και οι οποίες μας… τρομοκρατούν από την πρώτη στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους.

Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα και τις φίλες μου, που έχουμε μπει για τα καλά στα πρώτα… -άντα (OK, ίσως να πλησιάζουμε και τα δεύτερα!).

Εκτός από τον χρόνο που περνάει, υπάρχουν πολλοί ακόμη παράγοντες που μπορούν να προσθέσουν χρόνια στο πρόσωπό σου. Η κληρονομικότητα, η ακτινοβολία του ήλιου, η κακή διατροφή, η μη κατανάλωση νερού, η έλλειψη άσκησης και η χρήση των λάθος προϊόντων, μπορούν να φέρουν τις ρυτίδες στο δέρμα σου πιο σύντομα απ’ όσο περίμενες.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να καταφύγουν στην ακριβή και συχνά επίπονη λύση του χειρουργείου ή των ενέσεων. Ωστόσο, αν εσύ δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να ξαπλώνει στο χειρουργικό κρεβάτι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί λύση υπάρχει και είναι πραγματικά αποτελεσματική!

Όταν ανακαλύψαμε τη Beatific

Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα και αφού δοκιμάσαμε αρκετά προϊόντα ομορφιάς, ανακαλύψαμε δύο τα οποία μπορούν να αντιστρέψουν τον χρόνο και να σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» στις ρυτίδες και αν τα δοκιμάσεις, θα τα λατρέψεις και εσύ.

Σίγουρα έχεις ακούσει ξανά για προϊόντα που μπορούν να επαναφέρουν τη νεανική σου όψη, ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά καλλυντικά, οι κρέμες και τα σέρουμ της Beatific ξεχωρίζουν και θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που θες.

Ο χρόνος σταματάει με σύμμαχο ένα λαμπερό δίδυμο

Ποια προϊόντα δοκιμάσαμε εμείς; Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε για δύο μήνες την Illumilift face cream και το Youth Elixir face serum, ένα λαμπερό δίδυμο, ένα σύστημα ολικής επανόρθωσης, βασισμένο στη φιλοσοφία της επεμβατικής αισθητικής ιατρικής.

Από τη στιγμή που τα απλώσαμε στα πρόσωπά μας νιώσαμε τη διαφορά και μέσα σε λίγες ημέρες είδαμε την επιδερμίδα μας να ανανεώνεται και τις ρυτίδες να σβήνουν.

Πρόκειται για δύο προϊόντα βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής, μιμούνται τα αποτελέσματα του αισθητικού lifting και της ένεσης Βοτουλινκής Τοξίνης για να αντιστρέψουν το χρόνο και να επαναφέρουν υφή, πυκνότητα, φωτεινότητα και τόνωση της νεανικής επιδερμίδας.

Η κρέμα που μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις!

Η Illumilift face cream είναι μια κρέμα προσώπου για τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου, η οποία μιμείται την αισθητική επέμβαση της Βοτουλινκής Τοξίνης για να χαρίσει εντυπωσιακή φωτεινότητα και λείανση ρυτίδων! Ναι, η συγκεκριμένη κρέμα μπορεί πραγματικά να προσφέρει ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστεί η χρήση ενέσεων.

Με ειδική τεχνολογία, η οποία βασίζεται σε ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα, το οποίο ξεμπλοκάρει και ηρεμεί τους μύες του προσώπου από τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις, προσφέροντας μία ήπια μυοχαλαρωτική δράση. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται άμεσα και το πρόσωπο αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη.

beatific

Γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις; Ναι, γίνεται!

Τι είδαμε έπειτα από λίγες ημέρες χρήσης της Illumilift face cream; Ότι τα πρόσωπά μας άρχισαν να ακτινοβολούν με μια νεανική λάμψη, η επιδερμίδα μας τονώθηκε και απέκτησε ελαστικότητα, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γέμισαν και βελτιώθηκαν σημαντικά. Έπειτα από δύο μήνες δε, η επιδερμίδα ξανακέρδισε την πλαστικότητά της και το περίγραμμα του προσώπου μου σμιλεύτηκε, ανακτώντας τους όγκους του.
Όλα αυτά χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active, το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας, τα οποία δρουν ταυτόχρονα στα βαθύτερα στρώματα και την επιφάνεια της επιδερμίδας, χαρίζοντας ακτινοβολία και εντυπωσιακή λάμψη στην επιδερμίδα.

Το σέρουμ που κάνει lifting!
Ωστόσο, εκτός από την κρέμα δεν ξεχάσαμε να δοκιμάσουμε και τον εκπληκτικό, συσφικτικό ορό της Beatific, το Youth Elixir face serum, ο οποίος κάνει lifting διορθώνοντας την πυκνότητα του προσώπου και συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου, ενώ σβήνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
Το «μυστικό» του Youth Elixir serum είναι ότι μιμείται το Lipofilling, μια μέθοδο που χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική και έχει ως στόχο το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης και την αποκατάσταση της πυκνότητάς του.

beatific1

Τι είδαμε όταν χρησιμοποιήσαμε τον συσφικτικό ορό της Beatific
Λίγες ημέρες χρήσης του Youth Elixir face serum ήταν αρκετές για να λειάνουν σημαντικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στα πρόσωπά μας, τα οποία απέκτησαν μια νεανική και ξεκούραστη εμφάνιση. Δύο μήνες αργότερα, η πυκνότητα του δέρματος είχε αποκατασταθεί και η επιδερμίδα είχε γίνει περισσότερο ελαστική, λεία και βελούδινη!


Ποια είναι η Beatific
Και αν δεν την γνωρίζατε, σας ενημερώνουμε ότι η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών!
Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών, το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία δημιούργησε την Beatific, μία καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα.

beatific logo 454280 1

Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας, ενισχύουν τη νεανικότητα και λάμψη και να προλαμβάνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ τα απίστευτα προϊόντα της Beatific και να κάνεις ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σου, μπορείς να τα βρεις στα Attica στο Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία και Μητέρα) και online στο http://www.beatific.gr