Είσαι κορίτσι της πόλης; Τρεις τρόποι και μια κρέμα για να αποτοξινωθείς!

Είσαι κορίτσι της πόλης; Τρεις τρόποι και μια κρέμα για να αποτοξινωθείς!

Μπορεί να μην θέλεις να το πιστέψεις, όμως, η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσπαθείς να φροντίζεις τον εαυτό σου, η ζωή στην πόλη έχει αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και την επιδερμίδα σου.

Τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και συχνά δεν αντιλαμβάνεσαι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι μέρα με τη μέρα, «κλέβουν» τη λάμψη σου και σε γερνούν πριν την ώρα σου. Ποια είναι, λοιπόν, τα στοιχεία που πρέπει να προσέξεις και τι μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις τις επιπτώσεις του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής; Τα στοιχεία που παραθέτουμε σίγουρα θα σε «διαφωτίσουν» και θα σε βοηθήσουν να λάβεις -από σήμερα κιόλας- τα μέτρα σου!

metra sou
  1. Η ατμοσφαιρική ρύπανση και το οξειδωτικό στρες

Μπορεί κάθε μέρα να περπατάς αμέριμνη στην πόλη, πιστεύοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να κάνει κακό στο υπέροχο δέρμα σου, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως γύρω σου υπάρχουν… ύπουλοι εχθροί που «δουλεύουν» εναντίον σου, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Ναι, όλα τα μικροσκοπικά και βλαβερά σωματίδια που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα της πόλης, διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σου, φράζοντας τους πόρους της, μολύνοντας και αφυδατώνοντάς τη.

Τι μπορείς να κάνεις: Για να αντιμετωπίσεις τις επιπτώσεις της ρύπανσης είναι σημαντικό να βοηθήσεις το πρόσωπό σου να αποτοξινωθεί. Η περιβαλλοντική ρύπανση προκαλεί οξειδωτικό στρες το οποίο, όπως είναι γνωστό, συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση του οργανισμού! Άρχισε να καθαρίζεις κάθε ημέρα καλά την επιδερμίδα σου, να μην αγγίζεις το δέρμα σου με τα χέρια σου και κυρίως, να χρησιμοποιείς μια κρέμα αποτοξίνωσης του προσώπου η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις γυναίκες της πόλης, προσφέρει δηλαδή City Protection!

protection
  1. Η έλλειψη ύπνου

Η έλλειψη ύπνου είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της ζωής στην πόλη. Ο ελάχιστος χρόνος που διαθέτεις και το στρες που σου προκαλούν οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης σε κρατούν ξύπνια και βλάπτουν το δέρμα σου. Ως αποτέλεσμα, ξυπνάς κάθε πρωί με επιδερμίδα θαμπή και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!

Τι μπορείς να κάνεις: Προσπάθησε να κοιμάσαι πάνω από έξι ώρες κάθε βράδυ, αν θέλεις να είναι η επιδερμίδα σου υγιής και μην ξεχνάς να ξαπλώνεις σε καθαρά μαξιλάρια, ειδικότερα αν έχεις δέρμα με τάση για ακμή.

akmhhhh
  1. Το digital aging και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Όταν είσαι νέα, αισθάνεσαι άτρωτη και πιστεύεις ότι τίποτε δεν μπορεί να σε βλάψει. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που λειτουργούν εναντίον σου, όσο εσύ κυκλοφορείς στην πόλη με το κινητό στο χέρι ή εργάζεσαι μέχρι αργά μπροστά από τον υπολογιστή! Ένας από τους παράγοντες αυτούς είναι το digital aging που σχετίζεται με την έκθεσή σου στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αν δεν ξέρεις τι είναι το digital aging, αρκούν μερικές λέξεις για να καταλάβεις: Wifi, tablet, smart phones, blue light και led lights! Όλα όσα χρησιμοποιείς κάθε μέρα, δηλαδή, και σε γέρνουν πρόωρα!

Τι μπορείς να κάνεις: Για να προστατευτείς, αξίζει να βρεις μια κρέμα που μπορεί να σε αποτοξινώσει* και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα σου από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη γήρανση που σχετίζεται με την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως η νέα κρέμα προσώπου της Beatific, City Protect d-tox*. Είναι μια πραγματικά αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή, την οποία εμπιστευόμαστε αφού, μεταξύ άλλων, δημιουργήθηκε από τους επιστήμονες του Ομίλου Υγεία. Περιέχει έναν καινοτόμο συνδυασμό δραστικών συστατικών και αν τη χρησιμοποιήσεις, θα δεις την επιδερμίδα σου να γίνεται πιο φρέσκια και λαμπερή, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές να λειαίνονται, τα σημάδια κούρασης να εξουδετερώνονται και γενικά, θα αποκτήσεις μια δυνατή άμυνα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις του αστικού περιβάλλοντος!

perivallontossss

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως αν είσαι κορίτσι της πόλης, πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου… ASAP! Υπάρχουν τρόποι για να προστατευτείς για αυτό καλό είναι να αλλάξεις άμεσα ορισμένες συνήθειες και να προμηθευτείς με ένα ειδικό προϊόν που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου αποτοξίνωση, ενυδάτωση, λάμψη και κυρίως υγεία!

Το σίγουρο είναι πως η ζωή στην πόλη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο με τη νέα Beatific City Protect d-tox face cream!

ice cream

*Η σειρά Beatific διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr