Τρεις ενυδατικές κρέμες προσώπου που θα σε συνοδεύσουν παντού αυτό το καλοκαίρι

Τρεις ενυδατικές κρέμες προσώπου που θα σε συνοδεύσουν παντού αυτό το καλοκαίρι

Είναι ευρέως γνωστό πως καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα ημέρας, αλλά και νυκτός, για το πρόσωπο. Το Καλοκαίρι, όμως, ο ήλιος κρύβεται ολοένα και λιγότερο πίσω από τα σύννεφα και σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, μπορεί να εμφανιστούν έντονα σημάδια γήρανσης και η επιδερμίδα αφυδατώνεται. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη κρέμα ημέρας που θα σε ενυδατώσει και θα σε κάνει να λάμπεις!

Κρέμα ημέρας με νέα τεχνολογία για ματ αποτέλεσμα για τη μικτή/ λιπαρή επιδερμίδα

Όταν αναζητάς την καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για τη μικτή ή λιπαρή σου επιδερμίδα, ξέρεις πως ο πρώτος και βασικός σου στόχος είναι να απαλλαχθείς από την ανεπιθύμητη γυαλάδα και ταυτόχρονα να διατηρήσεις την πολύτιμη υγρασία της. Διότι, τα συμπτώματα γήρανσης δεν είναι και… η πιο εύκολη υπόθεση. Η Νέα Idéalia Κρέμα Ημέρας για λείανση και λάμψη με ματ αποτέλεσμα για λιπαρή/μικτή επιδερμίδα είναι τόσο επαναστατική που θα σε κάνει να βγεις στον ήλιο με την πρώτη κιόλας ευκαιρία! Η αποκλειστική της σύνθεση περιέχει Aquakeep®, ένα πολυμερές με μικροσφαιρίδια, ικανό να απορροφά σημαντικές ποσότητες νερού – έως 100 φορές το βάρος του. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα σου θα είναι ορατά πιο απαλή και ενυδατωμένη!

hhhhh copy

Ενυδάτωση χωρίς γυαλάδες με το ματ αποτέλεσμα πούδρας

Σε κάθε του επαφή με το πρόσωπο, το Aquakeep® απελευθερώνει σταδιακά το νερό που υπάρχει στο εσωτερικό του, αφήνοντάς μία άμεση αίσθηση φρεσκάδας. Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της γυαλάδας, η Idéalia Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με Ματ αποτέλεσμα παρουσιάζει διπλή καινοτομία, καθώς δημιουργεί ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με την πούδρα που εξαφανίζει κάθε ίχνος γυαλάδας, αφήνοντας μία ματ όψη καθαριότητας. Έτσι, θα δείχνεις ανανεωμένη και λαμπερή από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!

Η απόλαυση κρύβεται στην υφή ενός δροσερού sorbet

Εάν θέλεις να έχεις μια δροσερή και βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα του προσώπου σου, η λύση βρίσκεται στο καλοκαιρινό sorbet. Η Idéalia Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με Ματ αποτέλεσμα διευκολύνει την εφαρμογή και τη διάρκεια του μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα σου λαμπερή και ενυδατωμένη, χωρίς γυαλάδες!