Κεφαλαίο μαλλιά: Η πιο δυνατή καινοτομία στις βαφές εδώ και έναν αιώνα είναι γεγονός!

Κεφαλαίο μαλλιά: Η πιο δυνατή καινοτομία στις βαφές εδώ και έναν αιώνα είναι γεγονός!

Είτε τα προτιμάς κοντά είτε μακριά, το σίγουρο είναι ότι όπως για κάθε γυναίκα, έτσι και για εσένα, τα μαλλιά αποτελούν «πηγή» αυτοπεποίθησης και έχουν μεγάλη σημασία για την εμφάνιση και το στυλ σου. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθείς συνεχώς να τα φροντίζεις και να τα περιποιείσαι.

Αλήθεια, όμως, είσαι σίγουρη πως κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τα μαλλιά σου; Άραγε, αν γνώριζες όσα γνωρίζουμε, θα έκανες τις ίδιες επιλογές; Μήπως έχεις ενημερωθεί σχετικά με τη πιο δυνατή καινοτομία στις βαφές εδώ και έναν αιώνα;

Για παράδειγμα, εμείς πρόσφατα συνειδητοποιήσαμε πως ενώ ξέραμε τα πάντα όσον αφορά στα σαμπουάν και τις ενυδατικές κρέμες που εφαρμόζουμε, δεν είχαμε ιδέα για τη βαφή που χρησιμοποιεί ο κομμωτής στα μαλλιά μας! Και πίστεψέ, μας το θέμα της βαφής είναι άκρως σημαντικό για την υγεία και φυσικά, την όψη των μαλλιών μας!

Διότι το γεγονός ότι εμπιστεύεσαι τον κομμωτή σου, δεν σημαίνει πως πρέπει να έχεις άγνοια σχετικά με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί! Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στις βαφές και το σίγουρο είναι πως πρέπει να τις γνωρίζεις, για να είσαι σίγουρη ότι η κόμη σου θα παραμείνει λαμπερή και υγιής για πολλά ακόμη χρόνια!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επισκεφτείς το κομμωτήριο αξίζει να έχεις υπόψη σου τις παρακάτω απλές αλλά άκρως σημαντικές πληροφορίες!

Μάθε να ζητάς αυτό που θέλεις -και από τον κομμωτή σου!

Αν δεν μάθεις να ζητάς ό,τι θέλεις στη ζωή, τότε ποτέ δεν θα έχεις αυτό που πραγματικά αξίζεις. Τον απλό αλλά βασικό αυτόν κανόνα καλό είναι να τον ακολουθείς στο εξής σε οτιδήποτε κάνεις, ακόμη και όταν πρόκειται για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο! Όταν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου, ζήτα από τον κομμωτή σου ένα προϊόν το οποίο εμπιστεύεσαι. Αν θες να γνωρίζεις όλα όσα γνωρίζουμε, τότε σε ενημερώνουμε πως για εμάς, το προϊόν αυτό είναι πλέον η νέα Koleston Perfect με ME+.

Extra tip: Στα καλά νέα της ημέρας περιλαμβάνεται και το ότι η νέα Koleston κυκλοφορεί και σε αρκετές special mix αποχρώσεις και εκτός από το ότι φροντίζει τα μαλλιά σου, μεταξύ άλλων, καλύπτει στο 100% τις λευκές και γκρίζες τρίχες.

gkrizestruxessss

Πες «ναι» στις νέες τεχνολογίες χρώματος

Βήμα δεύτερο και ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία των βαμμένων σου μαλλιών. Αν θέλεις να παραμείνουν λαμπερά, ζήτα από τον κομμωτή σου να χρησιμοποιήσει μια βαφή που χαρίζει ατόφια, ομοιόμορφα χρωματικά αποτελέσματα και δεν προκαλεί φθορά, ανάμεσα στις βαφές! Για να το πετύχεις αυτό, καλό είναι να πεις «ναι» στις νέες τεχνολογίες χρώματος. Σίγουρα αν γνώριζες όσα γνωρίζουμε, θα ζητούσες ένα προϊόν που περιέχει την τεχνολογία Pure Balance Technology TM. Κάνε μια βόλτα σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals και θα την ανακαλύψεις εύκολα.

eukollaaaaaa

Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εμφάνισης νέας αλλεργίας

Η τρίτη κίνηση που πρέπει να κάνεις αφορά στην υγεία σου. Διότι αν θέλεις να περιορίσεις σημαντικά το ενδεχόμενο εμφάνισης αλλεργίας έπειτα από το βάψιμο των μαλλιών σου, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις και εσύ την πιο σημαντική αλλαγή στο μόνιμο χρώμα μαλλιών εδώ και έναν αιώνα! Ναι, είναι γεγονός και ακούει στο όνομα… τεχνολογία ME+ TM. Προσφέρει έως και 60 φορές λιγότερο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας και περιέχεται -επίσης- στη νέα Koleston Perfect με ME+. Μήπως πίστεψες πως ο ενθουσιασμός μας για το νέο αυτό προϊόν είναι τυχαίος; Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ιστορική επανάσταση στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος μαλλιών.



Τώρα, λοιπόν, που γνωρίζεις όσα γνωρίζουμε, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τον κομμωτή σου, σίγουρα θα του ζητήσεις να χρησιμοποιήσει τη βαφή της προτίμησής σου, δηλαδή το προϊόν εκείνο το οποίο εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλεις! Αν το τολμήσεις, θα δεις πως δεν θα φέρεις αλλαγές στις συνήθειές του αλλά αντιθέτως, θα τον εκπλήξεις θετικά με τι γνώσεις σου! Στη συνέχεια, θα χαλαρώσεις, θα κλείσεις τα μάτια και θα απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις τη μοναδική beauty αυτή εμπειρία. Ναι, ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα. Ξεκίνα, λοιπόν, από τα μαλλιά σου και συνέχισε!

#KolestonPerfect #AskForWella #Wellahair και Instagram