After sun παντός καιρού

Αν σας αρέσει η αλόη και η δράση της στο δέρμα σας μην περιμένετε να πάτε διακοπές. Ξεκινήστε το Aloe Vera Body Milk της Korres

Ποιος λέει ότι τα after sun προϊόντα σώματος είναι μόνο για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο; Αν το σκεφτείτε καλύτερα αυτό που κάνουν είναι βαθιά και ουσιαστική ενυδάτωση του δέρματος. Αν, λοιπόν, αισθάνεστε ότι η επιδερμίδα σας θέλει ενυδάτωση και σας αρέσει ένα συγκεκριμένο after sun προϊόν, τότε δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε από τώρα.

Το Aloe Vera Body Milk της Korres, είναι σίγουρα ένα από αυτά τα προϊόντα που θέλετε να βάλετε στην καθημερινότητα σας και δεν αντέχετε να περιμένετε να ξεκινήσετε τα μπάνια στη θάλασσα. Δε χρειάζεται γιατί η δράση του είναι παντός καιρού.

Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης, μαζί με τις βιταμίνες C, Ε, τον ψευδάργυρο και τα αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο αβοκάντο ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν, ενώ το χαμομήλι και η καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα.

Παράλληλα, όταν αρχίσετε τα μπάνια στη θάλασσα και το μαύρισμα κάνει αισθητή την παρουσία του, το Aloe Vera Body Milk θα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης, χάρη στο συνδυασμό βιομορίων από φυσικά αμινοξέα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης