Να γιατί η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι το καλύτερο beauty εργαλείο που θα αγοράσεις ποτέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Να γιατί η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι το καλύτερο beauty εργαλείο που θα αγοράσεις ποτέ

Έχουμε δέκα λόγους γιατί πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου την Philips Sonicare DiamondClean σήμερα κιόλας!

Σε αντίθεση με την περιποίηση της επιδερμίδας ή το μακιγιάζ, το βούρτσισμα των δοντιών μας γίνεται μηχανικά. Πιάνουμε την οδοντόβουρτσα, βάζουμε την οδοντόκρεμα επάνω της και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά όσο βουρτσίζουμε βαριεστημένα και γρήγορα για να τελειώνουμε. Όχι, δεν αδιαφορούμε για τα δόντια ή το χαμόγελό μας, κάθε άλλο! Απλά έως σήμερα, θεωρούσαμε πως μόνο οι οδοντόκρεμες έχουν να κάνουν με την καλλυντική περιποίηση των δοντιών και εκείνες ήταν που κατηγορούσαμε αν τα δόντια μας δεν ήταν αρκετά λευκά ή αν ο οδοντίατρός μας «μας μάλωνε» για την κατάσταση των ούλων και των δοντιών μας. Βάζαμε στο καλάθι του σούπερ μάρκετ μία νέα οδοντόκρεμα, ένα κουτί καφέ και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και επιστρέφαμε σπίτι για να παραπονεθούμε που τα αγαπημένα μας ποτά λεκιάζουν τα δόντια μας. Όλα άλλαξαν όμως, αφού γνωρίσαμε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean Rose Gold

Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην περιποίηση των δοντιών και της στοματικής υγιεινής, αλλά για εμάς είναι ένα πραγματικό beauty εργαλείο! Βλέπεις, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν έφταιγε καμία οδοντόκρεμα για τους λεκέδες στα δόντια μας αλλά η ίδια, παλιά, απλή οδοντόβουρτσά μας. Γιατί; Θα σου εξηγήσουμε!

Η απλή οδοντόβουρτσα καθαρίζει ελάχιστα τα δόντια και τα ούλα, σε σχέση με μία ηλεκτρική. Η απλή οδοντόβουρτσα βασίζεται στις δικές μας κινήσεις, στη δική μας ένταση και στη δική μας δύναμη. Αντιθέτως, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μετακινείται και καθαρίζει συνεχώς, με σταθερή ένταση. Έτσι ο καθαρισμός είναι πιο αποτελεσματικός και πιο βαθύς. Βέβαια, η DiamondClean δεν είναι μία απλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και αυτό είναι που την ανάγει σε beauty εργαλείο και όχι απλά σε ένα εργαλείο στοματικής υγιεινής!

υγιεινς

Η μοναδική τεχνολογία sonic της επιτρέπει να κάνει 62.000 κινήσεις το λεπτό. Έτσι δημιουργείται μία δυναμική καθαριστική δράση με μικροφυσαλίδες που φτάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα καθαρίζοντάς τα πιο αποτελεσματικά και πιο ήπια από οτιδήποτε. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι δεν περιλαμβάνει μία και δύο, αλλά 5 διαφορετικά προγράμματα καθαρισμού!

Πώς θα το κάνεις ΣΩΣΤΑ

Η θέση 1 είναι για τον απλό, καθημερινό αλλά άψογο καθαρισμό. Στη θέση 2 (που είναι και η αγαπημένη μας) ξεκινά η εντατική λεύκανση των δοντιών (2 φορές πιο λευκά δόντια σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες) και η απόλυτη αφαίρεση των λεκέδων. Η θέση 3 είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ευαίσθητων δοντιών και μετατρέπει την οδοντόβουρτσα σε ένα… χάδι, που καθαρίζει απαλά τα ευαίσθητα δόντια και ούλα. Στη θέση 4 η κεφαλή κάνει απαλό μασάζ και καθαρισμό στα ούλα, ενώ στη θέση 5 έρχεται το γυάλισμα για το πιο ακαταμάχητο χαμόγελο ever!

ever

Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για cutting edge τεχνολογία, που δεν έχει να κάνει απλά με τον καθαρισμό, αλλά με την καλλυντική περιποίηση των δοντιών και τη συνολική υγεία του στόματος. Ναι, η Philips Sonicare DiamondClean είναι το πλέον απαραίτητο beauty εργαλείο! Είναι όμως και ένα πραγματικό «κόσμημα» για το μπάνιο σου. Ο minimal σχεδιασμός της είναι απίστευτα κομψός ενώ στο πακέτο της, περιλαμβάνει και ένα καινοτόμο ποτήρι φόρτισης που διακοσμεί το μπάνιο και ταυτόχρονα φορτίζει επαγωγικά την οδοντόβουρτσα! Μιας όμως που μιλήσαμε για φόρτιση… η μπαταρία της DiamondClean διαρκεί ως και τρεις εβδομάδες ανάμεσα στις φορτίσεις, ενώ περιλαμβάνει την πιο κομψή θήκη ταξιδίου, με την οποία μπορείς να τη φορτίζεις μέσω USB από τον υπολογιστή σου!

Η Philips Sonicare DiamondClean ήρθε με λίγα λόγια για να αλλάξει τον τρόπο που βουρτσίζουμε τα δόντια μας και να τον μετατρέψει από αγγαρεία, σε πολυτελή περιποίηση. Είναι τόσο απαραίτητη για το χαμόγελό μας όσο απαραίτητο είναι για το μακιγιάζ ένα πινέλο και για τα μαλλιά ένα σεσουάρ και εμείς έτσι την βλέπουμε πλέον. Σαν το καλύτερο beauty εργαλείο που μας χαρίζει ακαταμάχητο χαμόγελο και μας κάνει ομορφότερες!