Είσαι σίγουρη πως χρησιμοποιείς τη σωστή βούρτσα για τα μαλλιά σου;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Διάβασε αν πρέπει να χτενίζεσαι με συνθετική βούρτσα ή βούρτσα με φυσικές τρίχες

Το χτένισμα των μαλλιών γίνεται σχεδόν μηχανικά. Αν και είναι μεγάλο λάθος, χτενίζεις τα μαλλιά σου αφού βγεις από το μπάνιο, αι όσο είναι βρεγμένα και μετά ξεχνάς τη βούρτσα. Όμως το χτένισμα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στα μαλλιά σου και το χτένισμα με τη σωστή βούρτσα να σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Ποια είναι όμως η σωστή βούρτσα; Υπάρχουν τρεις διαφορετικές: α) η φυσική, β) η συνθετική και γ) η μεικτή και παρακάτω θα σου πούμε ποια κάνει για εσένα.

Βούρτσα με φυσική τρίχα
Είναι απαλή άρα δεν προκαλεί σπασίματα και διανέμει τέλεια τα φυσικά έλαια της τρίχας σε όλο το μήκος χαρίζοντας έτσι τέλεια λάμψη. Είναι ιδανική για λεπτά μαλλιά που χρειάζονται προσεκτικό χτένισμα.

Βούρτσα με συνθετική τρίχα
Είναι πιο σκληρή αλλά δεν προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό και ξεμπερδεύει ευκολότερα τα μαλλιά. Είναι ιδανική για σγουρά μαλλιά που μπλέκονται και για μαλλιά με χοντρή τρίχα που δεν είναι τόσο εύθραυστη.

Βούρτσα μεικτή
Είναι η βούρτσα που έχει συνθετικές και φυσικές τρίχες και χαρίζει τα αποτελέσματα και των δύο. Αυτό την καθιστά καλή για κάθε τύπο μαλλιών αλλά είναι ιδανική για πολύ μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα.

Διάβασε ακόμα: Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να πάρεις αυτό το καλοκαίρι, είναι μία από αυτές τις πούδρες

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης