Πώς θα μεταμορφώσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου σε μια υπέροχη εμπειρία

Πώς θα μεταμορφώσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου σε μια υπέροχη εμπειρία

Αν θέλεις απαλή επιδερμίδα, σου έχουμε τη λύση!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου κατά τη διάρκεια της οποίας, όλες μας δίνουμε περισσότερη προσοχή στη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Θέλουμε να φοράμε με αυτοπεποίθηση τα μαγιό, τα μίνι φορέματά μας, τα crop tops και τις βερμούδες μας, θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι και να δείχνει λεία, απαλή και υγιής, θέλουμε να αναδεικνύουμε το σταρένιο μας μαύρισμα με κάθε αφορμή και φυσικά, θέλουμε να μοσχομυρίζει η επιδερμίδα μας αρώματα εξωτικά, όπως εκείνα της καρύδας, του κερασιού, του πορτοκαλιού και της βανίλιας, που μας «ταξιδεύουν» νοητά σε προορισμούς παραδεισένιους.

Την περίοδο που διανύουμε, λοιπόν, έχεις κάθε λόγο να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, ώστε να αποτελεί κάθε φορά μια υπέροχη εμπειρία ομορφιάς. Κάτι σαν να απολαμβάνεις μια pampering ιεροτελεστία, μία home spa εμπειρία. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα το πετύχεις!

Βήμα 1ο: Η απαραίτητη απολέπιση

Ξεκίνα με ένα πλούσιο scrub. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φρόντισε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου με ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν. Μπορείς, μάλιστα, να ετοιμάσεις και το δικό σου πίλινγκ στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μαύρη ζάχαρη και θρεπτικά έλαια. Θα κάνει την επιδερμίδα σου απαλή και το ξύρισμά σου ακόμη πιο εύκολο.

eukolo

Βήμα 2ο: Η σωστή εφαρμογή

Μία πολύτιμη συμβουλή για επιπλέον ενυδάτωση και απαλότητα είναι να εφαρμόζεις την κρέμα σώματος ή την ενυδατική λοσιόν σου αμέσως μετά το μπάνιο, όταν η επιδερμίδα σου είναι ακόμη βρεγμένη. Έτσι θα «κλειδώνεις» την υγρασία στην επιδερμίδα σου. Φρόντισε απλώς να επενδύσεις σε προϊόντα ενυδάτωσης σώματος που απορροφώνται άμεσα, χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, όπως τα NIVEA Body Soufflé και τα NIVEA Body Oil in Lotion με την απίστευτα ελαφριά σύνθεση. Τα ντελικάτα αρώματά τους, τα πλούσια έλαια και τα πολύτιμα για την επιδερμίδα συστατικά τους, θα σου χαρίσουν απαράμιλλη φρεσκάδα και αναζωογόνηση και θα «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις σου με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο.

tropo

Βήμα 3ο: Τα πολύτιμα έλαια

Το τρίτο βήμα που θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου σε μια υπέροχη εμπειρία, σχετίζεται με τα πολύτιμα έλαια που περιέχουν τα προϊόντα που θα επιλέξεις. Το καλοκαίρι και λόγω του ήλιου και της θάλασσας, η επιδερμίδα σου χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση. Για αυτόν τον λόγο, αξίζει να στραφείς στα πολύτιμα έλαια που θα στην προσφέρουν. Το έλαιο monoi, το έλαιο jojoba, το έλαιο αβοκάντο, το αμυγδαλέλαιο και φυσικά, το έλαιο argan αποτελούν ιδανικές επιλογές.

epiloges

Βήμα 4ο: Τα ντελικάτα, θηλυκά αρώματα

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μυρίζει υπέροχα κάθε μέρα; Για να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, καλό είναι να εντάξεις στο «μενού» εκλεπτυσμένα, θηλυκά και ταυτόχρονα διακριτικά αρώματα που «ξυπνούν» τις αισθήσεις, όπως τα αρώματα καρύδας, βανίλιας, κερασιού, τριαντάφυλλου και πορτοκαλιού. Στις σειρές NIVEA Body Soufflé και NIVEA Body Oil in Lotion με τα εξαιρετικά νέα αρώματα και την απίστευτα ελαφριά σύνθεση που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες, θα βρεις ό,τι ψάχνεις για να μεταμορφώσεις την περιποίησή σου σε μια υπέροχη εμπειρία. Άλλωστε, η NIVEA γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η κατάλληλη ρουτίνα για να προσφέρει η κάθε γυναίκα στο σώμα της την φροντίδα που χρειάζεται, ειδικά το καλοκαίρι.

kalokairi

Δοκίμασε την κρέμα σώματος με το τροπικό άρωμα της καρύδας και το έλαιο monoi ή εκείνη με το φρουτώδες άρωμα από άνθη κερασιάς και το πολύτιμο έλαιο jojoba. Μην παραλείψεις, επίσης, να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησής σου μία από τις νέες ενυδατικές λοσιόν της NIVEA με τα παραδεισένια αρώματα. Ο συνδυασμός του φυσικού ελαίου argan με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου, εκείνος του πολύτιμου ελαίου αμυγδάλου με το διακριτικό άρωμα βανίλιας, του πολύτιμου ελαίου jojoba με το άρωμα άνθους κερασιάς και της ενυδατικής λοσιόν με φρέσκο άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και έλαιο αβοκάντο, θα σε «ταξιδέψουν» από την πρώτη στιγμή.

Έτσι θα μετατρέψεις τη ρουτίνα περιποίησής σου σε μια απολαυστική εμπειρία που χαλαρώνει σώμα και πνεύμα. Φρόντισε, λοιπόν, να απολαύσεις όλα τα ευεργετικά συστατικά και δώσε νέα διάσταση στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου!