7 make up looks της Ελεονώρας Μελέτη που μας έχουν εντυπωσιάσει

Μαρία Ροδίτη

Υπέροχα μακιγιάζ!

Αν σηκωθείς το πρωί και θέλεις να ενημερωθείς για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, η επιλογή στο τηλεκοντρόλ σου είναι μια: ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καθημερινή εκπομπή της «Ώρα για Μελέτη».

Συνεχίζει, όμως, να μας εντυπωσιάζει και με τις επιλογές στο μακιγιάζ της, το οποίο επιμελείται καθημερινά ο make up artist και hairstylist, Θάνος Βογιατζής. Η Ελεονώρα είναι λάτρης των nude τόνων στο μακιγιάζ και επιλέγει συχνά μπεζ-nude κραγιόν, με γήινες σκιές στα μάτια.

Της αρέσει το διακριτικό make up, που δε «φωνάζει» και είναι ντελικάτο και κομψό, όπως η ίδια. Την τελευταία εβδομάδα, όμως, είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να τολμά λίγο περισσότερο δοκιμάζοντας τα smoky eyes, τα οποία- ομολογουμένως- της ταιριάζουν πολύ και τονίζουν τα γαλανά μάτια της.

Είδαμε, όμως, και μια αναπάντεχη επιλογή στα κραγιόν της. Η γλυκιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα δύο-τρεις φορές με κόκκινο και φούξια-magenta κραγιόν, που πραγματικά μας εντυπωσίασε. Ας μη σου λέμε άλλα, όμως… Δες τα επτά πιο κομψά make up looks της Ελεονώρας Μελέτη στην παρακάτω gallery και πάρε όλο το #inspo που έχεις ανάγκη!

Cover photo: @alphatv

Διάβασε ακόμα: 10 iconic beauty trends που κυριάρχησαν τη δεκαετία του 1990

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης