Pretty in pink! 10 nail art σε… «καραντινί» χρώμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

…που μας αρέσει πολύ

Καλή εβδομάδα σε όλες! Δεν ξέρω για εσένα αλλά το δικό μου πρώτο ΣΚ δεύτερης καραντίνας πήγε ανέλπιστα καλά. Έκανα πολύ καλό καθάρισμα στο σπίτι, έκανα απαραίτητα ψώνια… Όχι, δεν πήρα παπούτσια, καφέδες πήρα και γάλα αμυγδάλου. Κρατάω τα παπούτσια για αργότερα, να νιώσω λίγη χαρά! Ας μην μακρηγορώ όμως, το ΣΚ πήγε περίφημα, τόσο περίφημα που δεν θα έχω τι να καθαρίσω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτό που θα κάνω όμως είναι αυτό που έκανα και στην προηγούμενη καραντίνα: Περιποίηση και μανικιούρ γιατί αν δεν το κάνω τώρα που είμαι αναγκαστικά κλεισμένη μέσα στο σπίτι, τότε πότε θα το κάνω; Μην απαντήσεις, είναι ρητορική ερώτηση. Γιατί σου τα λέω όλα αυτά όμως; Γιατί τις τελευταίες ημέρες μιλάμε για το «καραντινί» χρώμα, ναι αυτό για το οποίο σου μίλησα και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) σαν #MilkyΝails αλλά και η Μαρία μας σήμερα το πρωί!

Είναι το γαλακτερό λευκό ή το πολύ απαλό ροζ. Και τα δύο κάνουν τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα και δεν φαίνεται το πόσο έχουν μακρύνει. Μάλιστα, είναι η τέλεια βάση για νail art αλλά και οι τέλειες αποχρώσεις για να απελευθερώσεις όλη σου την chic δημιουργικότητα. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τα «καραντινί» γι᾽αυτό είναι το θέμα του σημερινού daily nailspiration.

Μιας που θα ασχοληθώ πολύ με τα νύχια μου και μέχρι να καταφέρω να τα συνεφέρω (τα τρώω με μανία) θα υιοθετήσω τα «καραντινί» και θα προσπαθήσω τουλάχιστον 10 nail art. Συγκεκριμένα θα προσπαθήσω να αντιγράψω αυτά που έχω συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery και σε προσκαλώ να κάνεις το ίδιο ώστε να ανταλλάξουμε φωτογραφίες και σημειώσεις. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: 20 nail art για να χαζέψεις όσο χουζουρεύεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης