Κόκκινο κραγιόν: 7 αγόρια ψηφίζουν ναι ή όχι και μας εξηγούν γιατί

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κόκκινο κραγιόν: 7 αγόρια ψηφίζουν ναι ή όχι και μας εξηγούν γιατί

Οι γνώμες διίστανται

Όταν σκέφτεσαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το μυαλό σου πάει στις καρδούλες, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα αρκουδάκια, τα σοκολατάκια, στον καλό σου και, αναπόφευκτα, στο κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τη γιορτή των ερωτευμένων γιατί είναι το χρώμα της σαγήνης και του πάθους και αν βγαίναμε έξω αυτή την 14η Φεβρουαρίου, θα παρατηρούσαμε ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει φορέσει κόκκινο κραγιόν.

Το κόκκινο στα χείλη όμως δεν συμβολίζει μόνο το πάθος, αλλά και την αυτοπεποίθηση. Είναι γνωστό άλλωστε (και επιστημονικά αποδεδειγμένο) ότι ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή μας και το φοράμε λοιπόν, εν μέρει, για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Τι έχουν να πουν τα αγόρια, όμως, γι’ αυτό; Τους αρέσει ή όχι; Στην πραγματικότητα, η φεμινίστρια μέσα μας δεν ήθελε να ρωτήσει τίποτα τα αγόρια. Θα έπρεπε να βαφόμαστε περισσότερο για εμάς παρά για εκείνους, αλλά επειδή δεν ισχύει στο 100% αυτό, είπαμε να ρωτήσουμε επτά φίλους μας για τη δική τους γνώμη.

kragion kiss

Όσο και αν τους παρακαλέσαμε δεν ήθελαν να απαντήσουν επώνυμα. Θα έπεφτε «παντόφλα» με τις απαντήσεις; Δεν το γνωρίζω. Ξέρω όμως ότι απάντησαν όλοι και δέχτηκαν να μπει μόνο το όνομά τους. Παρακάτω θα δεις τις απαντήσεις τους, θα γελάσεις και θα ανακαλύψεις παράλληλα επτά κόκκινα κραγιόν που, εμείς τουλάχιστον, λατρεύουμε. Έχουμε και λέμε: Σας αρέσει παιδιά το κόκκινο κραγιόν ή όχι;

Παναγιώτης Κ. Εγώ λέω «ναι» στο κόκκινο κραγιόν, αλλά σε ειδικές περιστάσεις. Για ένα βράδυ που θέλουμε να… «ανάψουν τα αίματα» είναι ωραίο. Στην καθημερινότητα είναι υπερβολικό. Ναι και όχι, άρα. Για να ανάψουν τα αίματα, φόρα το MAC, Lipstick στην απόχρωση Ruby Woo

MAC LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ RUBY WOO

Βασίλης Φ. Κοίτα, υπάρχουν αυτά τα κόκκινα, τα chic που δεν αφήνουν σημάδια στα ποτήρια κλπ. Σε αυτά, λέω «ναι». Υπάρχουν όμως και τα άλλα, που φεύγουν και ξυπνάς το πρωί νομίζοντας πώς έχεις κάνει κακό στην κοπέλα σου, ξέρω ‘γώ και ότι είναι αιμόφυρτη κάπου στο μπάνιο. Σε αυτά λέω «όχι». Βασικά, λέω «ναι» σε οτιδήποτε μένει στα χείλη και δεν μετατρέπει εμένα σε σωσία του Dexter. To chic που λέει ο Βασίλης είναι το YSL, Tatouage Couture No 01 που δεν φεύγει ούτε με αίτηση

YSL Tatouage Couture No 01

Βαγγέλης Β. Προσωπικά, πιστεύω ότι το έντονο κόκκινο στα χείλη κάνει την όψη περίεργη. Είναι αφύσικο. Είναι περίεργο. Δεν μου αρέσει να το βλέπω και σίγουρα δεν το βρίσκω sexy. Άσε που όλα τα κραγιόν έχουν γεύση… αβγό! Προτιμώ τα άλλα, τα γυαλιστερά που έχουν και γεύσεις, πχ φράουλα. Αυτή η γυαλάδα είναι σέξι, ναι. Βλέπουμε το lip gloss που θέλει ο Βαγγέλης και ανεβάζουμε το στοίχημα σε Clarins Lip Oil που και γυαλίζει και δεν κολλάει. Τα ρέστα μας.

LIP COMFORT OIL ΙNTENSE

Νίκος Ρ. Διάβασα στον ονειροκρίτη ότι αν ονειρευτείς ένα αντικείμενο με κόκκινο χρώμα, τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι θα έρθει κάτι γρήγορα, ξαφνικά και αναπάντεχα. Σημαίνει ακόμη μεγάλη χαρά και πολλά κέρδη. Αν δεις κόκκινο τριαντάφυλλο, συμβολίζει ότι σύντομα θα βρεις την αγάπη που έψαχνες. Αν την έχεις βρει ήδη, τότε ίσως είναι οιωνός για γρήγορο γάμο. Αν δεις ότι έβαφες με κόκκινη μπογιά αυτό είναι προμήνυμα για ευτυχία και ευημερία. Όπως καταλαβαίνεις το κόκκινο μόνο καλό μπορεί να φέρει, πόσο μάλλον στα χείλη μιας γυναίκας, οπότε «ναι» στο κόκκινο κραγιόν. Είμαι και ταύρος, δεν μπορώ να πω «όχι» στο κόκκινο. Στον Νίκο αφιερώνουμε το Dior, Rouge Dior στην απόχρωση Νο 999 που αγαπάνε οι Ταύροι.

DIOR ROUGE DIOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ NO 999

Γιώργος Π. Τώρα, άμα σου πω ότι δε με νοιάζει, θα με βρίσεις; Μου είναι τελείως αδιάφορο το κραγιόν, είτε είναι κόκκινο είτε μπορντοροδοκόκκινο, στο ροζ του σολομού. Με ενοχλεί αυτό το μακιγιάζ που κάνετε και μοιάζει σα να έχετε παίξει ματσάκι με τον Μάικ Τάισον. Αν πρόκειται να βγεις με τον Γιώργο βάλε όποιο κόκκινο θέλεις αν και εμείς προτείνουμε το Chanel, Rouge Allure στην απόχρωση Pirate.

CHANEL ROUGE ALLURE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ pIRATE

Γιάννης Α. Λερώνει ρε συ και άσε που άμα το φοράτε, δεν θέλετε να σας φιλήσουμε για να μη χαλάσει. Μας το βάζετε δηλαδή στα μούτρα το γλυκό, αλλά μετά λέτε «μη φας». Τι είναι αυτά; «Όχι» στο κόκκινο κραγιόν, «ναι» στα φιλιά! Σε αυτό το κάθετο όχι απαντάμε με το κόκκινο μολύβι Color Sensational της Μaybelline New York στην απόχρωση Lady Red και σε όποιον αρέσει.

10 7f01e21be63fb74a3c180ad485e78000

Πέτρος Δ. Κοίτα να δεις, δεν ξέρω τι είπαν οι άλλοι, αλλά εμένα μου αρέσει το κραγιόν. Μου αρέσει να με λερώνει παντού και μου αρέσει και όταν είναι και το κορίτσι λερωμένο. Γενικά φαίνεται ότι καλοπεράσαμε, έχουμε κάτι να μας το θυμίζει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις… Αν πρόκειται να βγεις με τον καυτό Πέτρο, φόρα ένα κραγιόν σαν το Max Factor, Colour Elixir Lipstick στην αποχρωση Ruby Tuesday για να κάνεις χαμό!

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ RUBY TUESDAY