Wild and Free: Αν μάθεις να αγαπάς από την αρχή, θα νιώσεις στα αλήθεια ελεύθερη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Wild and Free: Αν μάθεις να αγαπάς από την αρχή, θα νιώσεις στα αλήθεια ελεύθερη

Eπαναπροσδιορίζουμε τη σημασία της πραγματικής, ουσιαστικής αγάπης και νιώθουμε στα αλήθεια ελεύθερες και wild, χωρίς περιορισμούς.

Χριστίνα Χρόνη

«All good things are wild and free» έγραψε ο ποιητής και φιλόσοφος Henry David Thoreau και προσπαθώντας να οργανώσω τις λέξεις μου σε προτάσεις, προκειμένου να μιλήσω για την αγάπη, πιάνω τον εαυτό μου να επιστρέφει στα quotes του ξανά και ξανά. Βλέπεις, ο Thoreau έχει άμεση σχέση με το σημερινό μας θέμα: Την ουσιαστική αγάπη. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της καριέρας του προσπαθώντας να βρει ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνία και το ανθρώπινο ένστικτο και κατέληξε στο ότι, όλα τα καλά πράγματα είναι ατίθασα και ελεύθερα. Έχει δίκιο. Οι ατίθασοι και ελεύθεροι άνθρωποι αγαπούν πιο ουσιαστικά, δίνουν ένα άλλο είδος αγάπης μακριά από περιορισμούς (κοινωνικούς ή άλλους) και στεγανά. Δίνουν ανιδιοτελή και αγνή, ουσιαστική αγάπη. Για αυτή την αγάπη θέλω να μιλήσουμε σήμερα και για το πώς μπορούμε να κάνουμε ένα restart στον τρόπο με τον οποίο αγαπάμε. Πώς μπορούμε να μάθουμε να αγαπάμε από την αρχή, ατίθασα και ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Τι εννοείς δεν γίνεται; Φυσικά και γίνεται αρκεί να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το «εγώ» μας και τα «πρέπει».

Αν μάθουμε να αγαπάμε από την αρχή, ο κόσμος θα μεταμορφωθεί σε μία μεγάλη αγκαλιά φροντίδας και στοργής και μην μου πεις ότι θα μπορούσες να σκεφτείς κάτι καλύτερο. Γιατί όμως σου τα λέω όλα αυτά; Αφενός γιατί τα σκεφτόμουν καιρό και αφετέρου γιατί η NIVEA φαίνεται πώς… μάντεψε τις σκέψεις μου.

Η εμβληματική μπλε συσκευασία που κρύβει όλη τη στοργή και τη φροντίδα που πρεσβεύει το αγαπημένο μου brand αλλάζει για λίγο! Η NIVEA Crème, η κρέμα που βρίσκεται δίπλα μας κάθε στιγμή για να μας φροντίζει, επανασυστήνεται μέσα από μια ανατρεπτική συλλεκτική σειρά που εκφράζει τις αξίες της NIVEA μέσα από έργα τέχνης, τα οποία υπογράφουν ταλαντούχες tattoo artists της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Roza Salim με το σχέδιο «Wild & Free», συμπληρώνοντας ιδανικά τα άλλα δυο σχέδια και συνθέτοντας ένα έργο τέχνης που κοσμεί τις συσκευασίες NIVEA Crème. Το κορίτσι, η αλεπού και τα λουλούδια λοιπόν κοσμούν τον wild and free μικρόκοσμο που δημιούργησε η Roza επάνω στην συσκευασία της πολυχρηστικής κρέμας που λατρεύουμε, συμβολίζοντας την αγάπη στην πιο αγνή της μορφή και την αισιοδοξία.

Ταυτόχρονα, η Lucille από την Ιταλία ζωγράφισε το «Stronger Together» χρωματίζοντας τη φιλία ανάμεσα σε δυο κορίτσια και δείχνοντας πώς με το «μαζί» όλα ξεπερνιούνται. H Dolores από την Ισπανία, δημιούργησε το «Love is Love» για να δείξει ότι η αγάπη είναι παντού και γι’ αυτό το σκοπό δίνει μορφή στον –ανεκπλήρωτο- έρωτα ενός ναύτη για μιας γοργόνας. Είναι μία πραγματικά ανατρεπτική συνεργασία αλλά γιατί η NIVEA επίλεξε την τέχνη του τατουάζ για αυτό το εγχείρημα -θα αναρωτιέσαι. Γιατί το τατουάζ είναι μία «παγκόσμια γλώσσα». Συμβολίζει την ελευθερία, την ποικιλομορφία και την ενότητα και μπορεί να αποτυπώσει στο 100% την έννοια της καμπάνιας, αλλά και όλες τις αξίες της ΝIVEA. Πράγμα που αποδεικνύεται άλλωστε μέσα από το μήνυμα και τα σχέδια της συλλεκτικής σειράς.

Θέλω λοιπόν να σκεφτείς πόσο stronger θα είμασταν tοgether αν δεχόμασταν απλά ότι love is love και πόσο wild and free θα ήταν όλη η ζωή μας στο εξής. Αναζήτησε τις συλλεκτικές συσκευασίες NIVEA Crème στα καταστήματα για να σου θυμίζουν με τον πιο όμορφο και απολαυστικό τρόπο την αγάπη, την δικαιοσύνη, τη συνεργασία, τη φιλία, τη φροντίδα, το χάδι και την δεκτικότητα… τις αξίες δηλαδή που αξίζει να διατηρούμε στη ζωή μας.