Μπορεί να μην χωρούν όλα σου τα παπούτσια στη βαλίτσα αλλά σίγουρα χωρά ένα… κομμωτήριο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μπορεί να μην χωρούν όλα σου τα παπούτσια στη βαλίτσα αλλά σίγουρα χωρά ένα… κομμωτήριο

Είναι αδύνατον να πάρεις μαζί σου ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε έξοδο των διακοπών, αλλά μπορείς να έχεις ένα διαφορετικό, επαγγελματικό χτένισμα, κάθε μέρα!

Το πακετάρισμα για τις διακοπές είναι μία από τις μεγαλύτερες σπαζοκεφαλιές. Μετά από τεράστιες μάχες για το κλείσιμο της βαλίτσας και μετά από την περιφορά της εν λόγω –ασήκωτης- βαλίτσας στα στενά των νησιών, κατέληξα στο ότι το πακετάρισμα θέλει προγραμματισμό και οργάνωση.

Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να πάρεις μαζί, να οργανώσεις τα outfits και να πακετάρεις συγκεκριμένα πράγματα. Τα ρούχα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα παπούτσια. Πιάνουν χώρο και ρεαλιστικά δεν μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί σου. Γενικά, δεν μπορείς να μεταφέρεις όλο σου το σπίτι στο νησί για μία εβδομάδα διακοπών, αλλά μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα κομμωτήριο! Ναι, ένα κομμωτήριο…

Η υγρασία των νησιών, το καθημερινό λούσιμο, το αλάτι, ο ήλιος… Όλα συνωμοτούν εναντίον των μαλλιών μας στις διακοπές. και σπάνια βγαίνουμε από το δωμάτιο καλοχτενισμένες. Αν συνδυάσεις τις παραπάνω αντίξοες συνθήκες με το ότι δεν έχουμε καμία όρεξη για χρονοβόρο styling πριν τη βραδινή έξοδο, καταλαβαίνεις ότι κανένα καλοκαίρι στο νησί δεν είναι ένα good hair summer.

Με το πρωτοποριακό, ανεπανάληπτο και σούπερ πρακτικό Steampod 3.0 όμως κάθε καλοκαίρι μπορεί να είναι good hair summer και κάθε μέρα good hair day. Δεν υπέρβαλα όταν μιλούσα για ένα ολόκληρο κομμωτήριο στη βαλίτσα σου. Το Steampod 3.0 είναι μία πραγματική επανάσταση στο styling γιατί μπορεί να σου χαρίσει απαλά, απόλυτα λεία και καλοχτενισμένα μαλλιά σε λίγα μόλις λεπτά! Και μην ανησυχείς για τον χώρο στη βαλίτσα… Είναι μικρότερο και πιο ελαφρύ από το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου!

Πώς το χρησιμοποιείς όμως και τι μπορεί να κάνει για εσένα; Θα σου πω τι κάνει για εμένα στις διακοπές και θα κρίνεις από μόνη σου. Κεφάλαιο φριζάρισμα. Τα μαλλιά μου φριζάρουν πολύ. Με κάθε βήμα που κάνω έξω από το δωμάτιο και τον κλιματισμό, διπλασιάζονται σε όγκο και ο κότσος είναι μονόδρομος. Ο κότσος μάλιστα γίνεται τόσο μεγάλος που έχω ΣΠΑΣΕΙ λαστιχάκια #truestory.

Το Steampod 3.0 κάνει τα μαλλιά μου ίσια, λεία και απαλά μέσα σε 10 μόλις λεπτά και αυτό το ίσιωμα κρατά όλο το βράδυ. Και το καλύτερο; Δεν τα ταλαιπωρεί στην πορεία! Αντιθέτως, μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μετά τη θάλασσα, να έχω τέλεια μαλλιά κομμωτηρίου που γίνονται ολοένα πιο υγιή. Όσο λοιπόν ο ήλιος, το αλάτι και τα λουσίματα ταλαιπωρούν την τρίχα μου, άλλο τόσο την περιποιείται το Steampod 3.0 χάρη στη –διπλή- δύναμη του ατμού και τα ειδικά προϊόντα που το συνοδεύουν.


Θα σου εξηγήσω: Ο ατμός που απελευθερώνει το Steampod 3.0, ισιώνει σε χρόνο μηδέν την τρίχα, τη λειαίνει, και παράλληλα διατηρεί την απαλότητά της χωρίς να την αφυδατώνει. Όταν το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με την κρέμα (για χοντρά μαλλιά) ή το γαλάκτωμα (για λεπτά μαλλιά) λείανσης και το serum προστασίας τότε έχεις μαλλιά που σπάνε λιγότερο, χτένισμα που κρατά περισσότερο και νιώθεις σα να βγήκες μόλις από κάποιο κομμωτήριο και όχι από το ενοικιαζόμενο στη χώρα. Τα Steampod προϊόντα περιποίησης βλέπεις, ενεργοποιούνται με τον ατμό, προστατεύουν τα μαλλιά από την θερμότητα, την υγρασία και τους εξωτερικούς ρύπους ενώ παράλληλα σου προσφέρουν πειθαρχία και προστασία ενάντια στο φριζάρισμα ακόμα και σε συνθήκες έντονης υγρασίας (κάτι που είναι standard στο νησί)! Με λίγα λόγια, τα Steampod προϊόντα περιποίησης δουλεύουν «υπερωρία» οπότε ξέχνα τον αφρό, τη λακ, το αλατόνερο και οτιδήποτε άλλο είχες σκοπό να ρίξεις μέσα στη βαλίτσα σου.

Μιλώ όμως για χτενίσματα, σε πληθυντικό και ίσως απορείς: Τι άλλο μπορεί να κάνει εκτός από ίσιωμα το Steampod 3.0; Θα έπρεπε να ρωτάς τι δεν μπορεί να κάνει! Από beach waves και retro flips, ως vague και Hollywood waves, όλα τα χτενίσματα γίνονται παιχνίδι και ναι, τα έχεις μαζί σου στις διακοπές.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, πακετάροντας στη βαλίτσα σου το Steampod 3.0, την κρέμα ή το γαλάκτωμα λείανσης (ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου) και το serum προστασίας, τότε έχεις ουσιαστικά πάρει μαζί σου ένα κομμωτήριο. Θα έχεις άλλο επαγγελματικό χτένισμα κάθε βράδυ και, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά, θα επιστρέψεις στην πόλη με μαλλιά που σπάνε ως και 78% λιγότερο. Αυτό από μόνο του είναι ένα μικρό θαύμα αφού, κάθε επιστροφή από τις διακοπές συνοδεύεται συνήθως με κούρεμα!

Μπορεί λοιπόν να μην γίνεται να πάρεις μαζί σου όλα τα παπούτσια που θέλεις στις διακοπές, αλλά μπορείς να έχεις τα πιο λαμπερά, λεία, χωρίς φριζάρισμα και καλοχτενισμένα μαλλιά που είχες ποτέ. Αρκεί να αναζητήσεις το Steampod 3.0 και τα προϊόντα περιποίησης SteamPod σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και να μείνεις συντονισμένη για περισσότερες συμβουλές, tips και how to.

Αν βέβαια θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τις έχεις με ένα click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel και φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!