Το Dove συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου και μετατρέπει το μπάνιο σε πράξη αγάπης

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το Dove συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου και μετατρέπει το μπάνιο σε πράξη αγάπης

Η beauty director, Χριστίνα Χρόνη σου εξηγεί τι είναι τα ceramides, πώς βοηθούν την επιδερμίδα σου και πώς τα αφρόλουτρα Dove τη βοηθούν να παράξει τα δικά της.

Η επιδερμίδα, το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, είναι ένα μικρό θαύμα. Αναπλάθεται όσο εμείς κοιμόμαστε, έχει όλα όσα χρειάζεται για να μας προστατεύσει και το μόνο που ζητά από εμάς είναι αγάπη.

Αγάπη ουσιαστική… Η επιδερμίδα μας δεν χρειάζεται απλά καθαρισμό ή επιπόλαια ενυδάτωση. Όπως είπαμε, είναι ένα μικρό θαύμα και χρειάζεται πάνω από όλα βοήθεια, για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά.

Βλέπεις, όσο περνούν τα χρόνια και εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής (μόλυνση περιβάλλοντος κοκ), οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας και ανανέωσης της επιδερμίδας μας, αρχίζουν να φθίνουν.

Αυτή η φθορά έχει σαν αποτέλεσμα την μειωμένη παραγωγή ceramides, των λιπιδίων για τα οποία ίσως έχεις ακούσει πολλά. Πόσα όμως ξέρεις για αυτά;

Η beauty director μας, Χριστίνα Χρόνη, σου εξηγεί ακριβώς τι είναι τα ceramides, τι κάνουν, και πώς τα αφρόλουτρα Dove, συνεργάζονται με την επιδερμίδα σου, για να βοηθήσουν στην παραγωγή τους. Πάτα play και συνεχίζουμε παρακάτω…

Τα ceramides λοιπόν, είναι το… «τσιμέντο» ανάμεσα στα κύτταρα της επιδερμίδας μας. Σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα, βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρήσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της και τα αφρόλουτρα Dove συνεργάζονται για να ενισχύσουν τη φυσική παραγωγή τους.

Η σύνθεσή τους, με το ¼ ενυδατικής κρέμας και τους φυσικούς, ενυδατικούς παράγοντες, γεμίζει την επιδερμίδα φροντίδα, ενυδάτωση, θρέψη και όλα όσα χρειάζεται για να μπορεί να λειτουργεί σωστά.

Με λίγα λόγια, τα αφρόλουτρα Dove, αγαπούν την επιδερμίδα μας και ανάγουν το μπάνιο σε μία πραγματική κίνηση αγάπης.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά σε ένα ράφι γεμάτο αφρόλουτρα, σκέψου ποιο είναι το brand που αγαπά την επιδερμίδα σου. Ποιο είναι το αφρόλουτρο που δεν είναι απλά ένα προϊόν καθαρισμού αλλά ένα προϊόν βαθιάς περιποίησης.

Είναι σημαντικό να σκέφτεσαι πριν επιλέξεις τι θα βάλεις σην επιδερμίδα σου, αξίζει άλλωστε μόνο το καλύτερο. Μην κινείσαι μόνο με γνώμονα τη μυρωδιά, υπάρχουν άλλα πράγματα, όπως τα ceramides, που πρέπει να υπάρχουν –έστω- στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Και αν σε απασχολεί πολύ το άρωμα… Πρέπει ξέρεις ότι, η σειρά των αφρόλουτρων Dove, έχει ένα άρωμα για κάθε γούστο και μπορεί να σε τυλίξει σε μυρωδιές κλασικές (Dove Deeply Nourishing), μεταξένιες (Dove Nourishing Silk), χαλαρωτικές (Dove Relaxing), ιδιαίτερες (Dove Calming), φρέσκιες (Dove Renewing Glow) και αναζωογονητικές (Dove Purifying Detox).

#CERAMIDES

Διάλεξε λοιπόν το αφρόλουτρό σου με αγάπη, διάλεξε το Dove και βοήθα την επιδερμίδα σου να λειτουργήσει καλύτερα γεμίζοντάς την αγάπη!

#ceramides