Μία βόλτα στο River West Οpen, μπορεί να γεμίσει ομορφιά τον κόσμο σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μία βόλτα στο River West Οpen, μπορεί να γεμίσει ομορφιά τον κόσμο σου

Η beauty director του Queen.gr, Χριστίνα Χρόνη, επισκέπτεται τον νέο εξωτερικό χώρο του River West και ανακαλύπτει πώς η ομορφιά αποκτά άλλο νόημα, όταν συνδυάζεται με το πράσινο και τη γαλήνη...

Οι μέρες και οι ώρες που μπορώ να αφιερώσω στο shopping είναι ελάχιστες. Οι υποχρεώσεις του γραφείου, δεν μου αφήνουν ελεύθερο χρόνο και, όταν έχω αυτή την πολυτέλεια προτιμώ να χαλαρώνω, παρά να μπαινοβγαίνω σε καταστήματα.

Το οξύμωρο ωστόσο, είναι ότι λατρεύω το shopping. Μου αρέσει να επισκέπτομαι beauty καταστήματα (ναι, είμαι αυτή η addict) και ο καφές μετά τις αγορές είναι ο αγαπημένος μου. Κάπως έτσι διχασμένη ανάμεσα στο shopping και τη χαλάρωση, ήρθε το RIVER WEST OPEN να αλλάξει τα πάντα… για εμένα τουλάχιστον.

Ο νέος, ανοιχτός χώρος, το RIVER WEST OPEN είναι πραγματικά –όσο κλισέ και αν ακούγεται- μία μικρή όαση μέσα στο κέντρο της πόλης. Μπαίνοντας από το μονοπάτι του parking, περνάς ανάμεσα από κατάφυτα παρτέρια και είναι σχεδόν αδύνατον να πιστέψεις ότι, αυτός ο χώρος, βρίσκεται μόλις μία ανάσα από την Λ. Κηφισού.

Αυτός –πλέον- είναι ο σταθερός προορισμός μου, το νέο shopping ραντεβού μου, όποτε οι υποχρεώσεις μου επιτρέπουν μία βόλτα στα μαγαζιά ή και μία βόλτα γενικότερα. Εντάξει, θα είμαι ειλικρινής, έχει τύχει πολλές φορές να καθίσω σε μία από τις designer, zen «πέτρες» για να απαντήσω σε e-mails, πίνοντας τον καφέ μου.

Ο χώρος του RIVER WEST OPEN βλέπεις, είναι τόσο inviting που μοιάζει με μία τεράστια πράσινη αγκαλιά, έτοιμη να σε υποδεχτεί και να αντικαταστήσει τη βουή του δρόμου, με τον ήχο του τρεχούμενου νερού. Να μετατρέψει το γκρι σε πράσινο και να κάνει τον αέρα να μυρίσει… φύση!


Αυτό έκανα και στην τελευταία μου beauty shopping εξόρμηση. Πρώτη μου στάση ήταν το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που βρίσκεται στον χώρο του RIVER WEST OPEN.

Οι επιλογές ήταν πολλές και πρέπει να ομολογήσω ότι ξεχάστηκα χαζεύοντας όλα τα σεσουάρ, τις δεκάδες πρέσες και τα δεκάδες σίδερα για μπούκλες. Χάζεψα μέχρι και βούρτσες που έχω αλλά… ποτέ δεν είναι αρκετές! Έπρεπε να φύγω όμως σχεδόν τρέχοντας…

Βιαζόμουν, έπρεπε να σπεύσω στο Your Majesty. Είχα κλείσει ραντεβού για μανικιούρ express συνδυάζοντας το beauty με το… beauté, και είχα αργήσει λίγο. Τα κορίτσια με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και πήρα θέση για λίγο pampering.

Με τα νύχια μου τέλεια και φρεσκαρισμένα, περπάτησα ως τα Gallerie De Beaute.

Έπρεπε να δοκιμάσω ένα από τα foundation και να διαλέξω δώρο για τα γενέθλια της κολλητής μου. Η Pupa είναι ένα από τα αγαπημένα μου brands, αλλά δεν έμεινα μόνο εκεί.

Προφανώς και μύρισα όλα τα αρώματα, είδα όλα τα νέα προϊόντα και προμηθεύτηκα αναλώσιμα (βλ. βαμβάκι, μπατονέτες, κρέμες χεριών) που είχαν τελειώσει.

Βαίνοντας, οι μεθυστικές ευωδιές που ανάβλυζαν από το κατάστημα της Fresh Line με τράβηξαν στην είσοδο.

Είναι πολύ εύκολο να «χαθείς» μέσα στις μυρωδιές, τις υφές, τα σαπούνια και τα χρώματα της Fresh Line στο Επίπεδο -1 στο RIVER WEST. Μυρίζει όλος ο όροφος!

Προφανώς και δεν έφυγα με άδεια χέρια αλλά με δώρα για τον εαυτό μου και… κάτι ακόμα για την κολλητή μου.

Τελευταία στάση ήταν το ΒΟX sweets + coffee society για έναν καφέ και μετά πάλι έξω. Έπρεπε να δείξω τρομερή αυτοσυγκράτηση για να μην υποκύψω στα λαχταριστά φουρνιστά αλμυρά και γλυκά που έβλεπα μπροστά μου.

Τα κατάφερα ωστόσο, βγήκα ξανά out in the open και κάθισα στην «πέτρα» μου. Εκεί, άνοιξα τα mail και το σημειωματάριό μου και για μία ώρα νόμιζα ότι εργάζομαι στην εξοχή.

Ο ήχος των νερών πίσω μου με γαλήνεψε, η θέα του πράσινου και των απαλών γραμμών της αρχιτεκτονικής ομόρφυναν την ψυχή μου.

Κάπως έτσι λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι, η βόλτα για ψώνια ή η βιαστική επίσκεψη στα μαγαζιά για τα απαραίτητα, δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από άγχος και γκρίζες εικόνες.

Μπορεί να είναι πράσινη, γαλήνια, όμορφη και αναζωογονητική, όπως ακριβώς ο νέος χώρος RIVER WEST OPEN που με περιμένει και το επόμενο ΣΚ για μία ακόμα μεγαλύτερη εξόρμηση.

Το RIVER WEST OPEN όμως, περιμένει και εσένα και που ξέρεις, ίσως να με δεις επάνω στην «πέτρα» μου, να απαντώ mail και να πίνω καφέ. Έλα να μου μιλήσεις και να πιούμε καφέ μαζί δίπλα στο ρυάκι!

RIVER WEST:

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, 122 41 Τηλ.: 801.222.5050, info@riverwest.gr

Facebook: www.facebook.com/RiverWestOfficial

Instagram: www.instagram.com/riverwestofficial/