An advent calendar for queens: Let the celebration begin!

An advent calendar for queens: Let the celebration begin!

Από σήμερα και μέχρι την εκπνοή του έτους, σε προσκαλούμε να ανακαλύπτεις καθημερινά έναν μικρό «θησαυρό» ομορφιάς!

Κάθε που μπαίνει ο Δεκέμβριος, ο κόσμος γύρω μας γεμίζει αστερόσκονη! Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξεκινά, οι δρόμοι στολίζονται, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα λάμπουν από τα στολίδια και η καρδιά μας γεμίζει χαρά!

Αυτή τη χαρά έχουμε φέτος περισσότερο ανάγκη από ποτέ και θέλουμε να γιορτάσουμε με όλη μας την καρδιά! Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, το Queen.gr ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση ως την Πρωτοχρονιά, αλλά φέτος το κάνουμε διαφορετικά!

Φέτος δημιουργήσαμε ένα Virtual Advent Calendar γεμάτο μόδα, περιποίηση και μακιγιάζ! Καθημερινά, θα «ξεκλειδώνει» η αντίστοιχη ημερομηνία του Advent Calendar και με ένα κλικ θα μεταφέρεσαι στο δικό μας Beauty & Fashion Winter Wonderland.

Σε προσκαλούμε λοιπόν να ανακαλύπτεις κάθε μέρα τα αγαπημένα μας προϊόντα, σειρές που μας έχουν ξετρελάνει, να εμπνευστείς για τα δώρα προς τους αγαπημένους σου και φυσικά να δεις πώς μπορείς να ντυθείς, να βαφτείς και να χτενιστείς για τα ρεβεγιόν.

Το καλύτερο όμως σου το φυλάμε για το τέλος… Για να υποδεχτούμε το 2022 σωστά, με πολλή ομορφιά και άπειρη λάμψη, από απόψε το βράδυ ως και τις 31 Δεκεμβρίου θα τρέχει στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram ο πιο luxurious διαγωνισμός!

Μία τυχερή θα κερδίσει ένα –πραγματικά τεράστιο- πακέτο, γεμάτο με τα αγαπημένα μας προϊόντα, όπως ακριβώς τα είδαμε μέσα στο Advent Calendar. Luxurious οροί προσώπου, ολόκληρες σειρές περιποίησης και styling μαλλιών, μοναδικά gadgets, πολυτελή προϊόντα μακιγιάζ, τα πάντα για το σώμα… Ένα Advent Calendar για πραγματικές Queens!

Ας ξεχάσουμε λοιπόν κάθε τι αρνητικό και ας περάσουμε αυτή τη γιορτινή περίοδο με λάμψη και χαμόγελο, με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις και ας ευχηθούμε να μας βρίσκουν όλες οι γιορτινές ημέρες, από τώρα και στο εξής, υγιείς και χαμογελαστές!

Καλές γιορτές Queens!