Holiday elegance: Προτάσεις για τα πιο φινετσάτα και γιορτινά nail art

Holiday elegance: Προτάσεις για τα πιο φινετσάτα και γιορτινά nail art

Το μανικιούρ των γιορτών πρέπει να είναι λαμπερό και παράλληλα αριστοκρατικό και έχουμε τις τέλειες προτάσεις για εσένα με αγάπη από την Essie αλλά και την λατρεμένη μας Betina Godstein.

Η αγάπη μας για το μανικιούρ εδώ στο beauty department είναι παροιμιώδης και –όπως αντιλαμβάνεσαι- το μανικιούρ των γιορτών δεν είναι afterthought για εμάς. Σκεφτόμαστε καλά τα nail art που θα επιλέξουμε για τις γιορτές γιατί θα πρέπει να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και με κάθε γιορτινό outfit.

Για φέτος λοιπόν, έχουμε επιλέξει super elegant και εύκολα σχέδια χάρη στην αγαπημένη μας nail artist Betina Goldstein αλλά και την –εξίσου- λατρεμένη μας Essie. Όταν ζητήσαμε από το κορυφαίο brand στο μανικιούρ να μας προτείνει αποχρώσεις για τις γιορτές, μας συνέστησε το λαμπερό ESSIE Color στην απόχρωση BDay Girl και το ESSIE Gel Couture στην μαύρη απόχρωση Like It Loud.

Το Bday Girl είναι ένα πολύ λαμπερό ροζ με ιριδίζοντα στοιχεία που λαμπυρίζουν στο φως και θυμόμασταν ότι το είχαμε δει φορεμένο στα χέρια της Betina. Ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας και έχει τόση λάμψη όσο χρειαζόμαστε για glam αλλά και elegant μανικιούρ αυτές τις γιορτές.

Μάλιστα, είναι ένα βερνίκι με ένταση που «χτίζεται». Μπορείς να περάσεις 2 ή και παραπάνω στρώσεις για ένα πιο έντονα ροζ αποτέλεσμα, ή να το κάνεις όπως η Betina, με μία μόνο στρώση για λάμψη και barely there ροζ χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Bulu9gsguG9

Από την άλλη, το σκούρο Like it Loud είναι ένα chic μαύρο που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε (ή να ζητήσουμε από τις μανικιουρίστ μας) τα πιο όμορφα σχέδια. Βεβαίως, δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για λίγη #BlackNails έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/CH3Ha4Fjtc1

Η Betina μας έχει χαρίσει το απόλυτα γιορτινό, λαμπερό αλλά και black μανικιούρ που είδες στην κεντρική μας φωτογραφία. Μιμείται τις ρίγες της ζέβρας και έχει κάτι το απροσδιόριστα γιορτινό (ίσως φταίει η λάμψη του BDay Girl που φωτίζει το σχέδιο).

https://www.instagram.com/p/CIdxE4xj7aP

Αν δεν θέλεις ωστόσο καθόλου λάμψη, μπορείς να κάνεις ένα γιορτινό, μαύρο, starry μανικιούρ, όπως αυτό που μας έχει δείξει η Betina. Είναι ό, τι πρέπει για τις γιορτές και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου! Ναι, ενώ το zebra mani ίσως να πρέπει να το ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου, το starry mani μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Η Betina μας έχει δείξει τον τρόπο!

https://www.instagram.com/p/CSPPCKJFquq

Φυσικά, για να «κλειδώσεις» το σχέδιο στα νύχια σου και να το κρατήσεις αναλλοίωτο ακόμα και μέχρι το νέο έτος, δεν έχεις παρά να περάσεις από πάνω το Essie Gel Couture Top Coat που μιμείται τη λάμψη και τη διάρκεια ενός gel μανικιούρ.

Ποιο θα διαλέξεις λοιπόν Queen; Το διακριτικό, single coat BDay Girl mani; Το glam elegant σχέδιο της ζέβρας και με τις δύο αποχρώσεις; Ή ολόμαυρα αλλά γιορτινά αστεράκια;