Η Caudalie μας βοηθά να δείξουμε την αγάπη μας με δώρα γεμάτα τρυφερότητα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Caudalie μας βοηθά να δείξουμε την αγάπη μας με δώρα γεμάτα τρυφερότητα

Ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονούμε κάθε χρόνο, είναι τα γιορτινά πακέτα δώρων της αγαπημένης μας Caudalie. Διάβασε γιατί και μάθε πώς μπορείς να τα αποκτήσεις.

Τα γιορτινά δώρα προς τους αγαπημένους μας είναι μία πράξη αγάπης. Τα διαλέγουμε προσεκτικά καθώς ο στόχος μας είναι να τους γεμίσουν χαρά. Γι’ αυτό και η επιλογή των δώρων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι επιλογές άλλωστε, είναι δεκάδες και όταν μιλάμε για δώρα προς γυναίκες, μετατρέπονται σε αμέτρητες.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αρώματα και αξεσουάρ, έργα τέχνης ή experience vouchers. Βρίσκουμε ωστόσο ότι, το καλύτερο δώρο για κάθε γυναίκα είναι αυτό του skincare, καθώς βοηθά τις γυναίκες της ζωής σου, να δείξουν περισσότερη αγάπη στον εαυτό τους.

Για εμάς, τα skincare προϊόντα είναι «πολλαπλασιαστές αγάπης», όπως μας αρέσει να τα αποκαλούμε εδώ στο beauty department. Κάθε ml μίας κρέμας γεμίζει φροντίδα και θρέψη την επιδερμίδα της μητέρας, της αδελφής, της κόρης ή της κολλητής σου.

Κάθε φορά που ανοίγει το βαζάκι που της δώρισες, η αγάπη ξεχειλίζει και αυτό φαίνεται στην επιδερμίδα της. Γι’ αυτό λοιπόν ανυπομονούμε κάθε χρόνο για τις γιορτινές προτάσεις της αγαπημένης μας Caudalie. Ναι, έχουμε αδυναμία σε αυτό το Γαλλικό brand γιατί η φιλοσοφία του μας ταιριάζει απόλυτα.

Στους αμπελώνες της Caudalie βλέπεις, ακόμη και τα απορρίματα κρύβουν… θησαυρούς! Οι πολυφαινόλες των κουκουτσιών από τα σταφύλια του Château Smith Haut Lafitte, είναι «οι προστάτες της νεότητας» και βρίσκονται στον πυρήνα του brand αλλά και μέσα στα προϊόντα Caudalie.

Αυτούς τους «προστάτες της νεότητας» κλείνει σε γιορτινά πακέτα δώρου η Caudalie κάθε Χριστούγεννα, και μας καλεί να τους δωρίσουμε στις γυναίκες που αγαπάμε και –γιατί όχι- ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ποια είναι τα δικά μας αγαπημένα πακέτα; Χαίρομαι που ρωτάς…


Caudalie My First Hydrating Essentials

Το έντονο ροζ πακέτο που κρύβει μέσα του τη δύναμη της σειράς Vinosource-Hydra, είναι το δώρο για κάθε κορίτσι που θέλει να μυηθεί στον κόσμο της περιποίησης.

Star του πακέτου δεν είναι άλλη από την Vinosource-Hydra Grape Water Moisturizer στη συσκευασία των 50ml, με 98% φυσικά συστατικά και εφέ άμεσης ενυδάτωσης χωρίς γυαλάδες.

Εμπλουτισμένη με το organic, γεμάτο προβιοτικά νερό από σταφύλια καθώς και organic αλόη, αυτή η δροσερή κρέμα ενυδατώνει άμεσα και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας.

Το My First Hydrating Essentials πακέτο περιέχει ακόμα ένα Vinosource-Hydra S.O.S Thirst-quenching Serum στη συσκευασία των 10ml. Με 97% φυσικά συστατικά και ανάλαφρη υφή, διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και συνδυάζεται τέλεια με την Vinosource-Hydra Grape Water Moisturizer.

Τέλος, το πακέτο περιέχει μία απολαυστική Vinosource-Hydra Moisturizing Mask σε συσκευασία των 15ml. Φορώντας τη και μόλις σε 15 λεπτά, η δροσερή και super fresh μάσκα ενυδατώνει την επιδερμίδα, τη θρέφει, την καταπραΰνει και δροσίζει ακόμα και τις πιο ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες.


Έχουμε λοιπόν ένα πακέτο με όλα όσα χρειάζεται μία νεανική επιδερμίδα για να παραμείνει ενυδατωμένη, φρέσκια και προστατευμένη από τις καθημερινές επιθέσεις.

Caudalie Firming Solution

Ένα απαλό ροζ πακέτο, στα χρώματα της λατρεμένης μας σειράς Resveratrol-Lift, γεμάτο με τη δύναμη της ρεσβερατρόλης και ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου.

Σε αυτό το πακέτο, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η κρέμα νύχτας Resveratrol-Lift Firming Night Cream στη συσκευασία των 50m. Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό ρεσβερατρόλης, υαλουρονικού οξέος και vegan κολλαγόνου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η πλούσια υφή της βοηθά την επιδερμίδα να ανανεωθεί, έτσι ώστε κάθε πρωί να δείχνει πιο ξεκούραστη, πιο φωτεινή, πιο σφριγηλή και πιο νεανική.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η πλούσια υφή της βοηθά την επιδερμίδα να ανανεωθεί, έτσι ώστε κάθε πρωί να δείχνει πιο ξεκούραστη, πιο φωτεινή, πιο σφριγηλή και πιο νεανική.

Την απολαυστική κρέμα νύχτας συνοδεύει αρχικά o ορός Resveratrol-Lift Instant Firming σε συσκευασία των 10ml. Σούπερ συμπυκνωμένος και δραστικός, φοριέται πριν από την κρέμα για εντατική δράση ενάντια στη χαλάρωση και τις ρυτίδες με τη δύναμη της ρεσβερατρόλης.

Έπειτα, το πακέτο συμπληρώνει η Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream σε συσκευασία των 5ml. Η κρεμώδης gel υφή της καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα ενώ παράλληλα λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες για εμφανώς πιο ανανεωμένη και νεανική όψη.


Έχουμε λοιπόν ένα πακέτο με ό, τι χρειάζεται μία γυναίκα που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της και να σταματήσει τα σημάδια του χρόνου, ξυπνώντας κάθε μέρα πιο φρέσκια.

Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε… Πιστά στην υπόσχεση της Caudalie για ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη μας, όλα τα γιορτινά πακέτα δώρου έχουν οικολογικό σχεδιασμό, μηδενικό πλαστικό και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Είναι κατασκευασμένα από χαρτί που προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και για την εκτύπωσή τους, έχει χρησιμοποιηθεί φυτικό μελάνι.

Ακόμα, όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Caudalie, στη σύνθεση των προϊόντων που περιέχονται στα σετ δώρου, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί parabens, φαινοξυαιθανόλη, λαουρεθικό νάτριο, φθαλικές ενώσεις, ορυκτέλαια PEG, σιλικόνες ή συστατικά ζωικής προέλευσης.


Κάνοντας λοιπόν ένα δώρο αγάπης στα αγαπημένα σου πρόσωπα, φροντίζεις παράλληλα και τον πλανήτη. Η Caudalie άλλωστε είναι ήδη στους τοπ συνεισφέροντες στο 1% For the Planet παγκοσμίως και με κάθε προϊόν που αγοράζεις, τη βοηθάς να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα των γυναικών αλλά και στο περιβάλλον.

Που μπορείς να βρεις λοιπόν τα πιο τρυφερά δώρα που θα γεμίσουν αγάπη και φροντίδα τις αγαπημένες σου; Στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο καθώς και στα καταστήματα Hondos Center. Τόσο απλά! Καλές γιορτές Queen…