A holiday Fable! Ένα γιορτινό μακιγιάζ που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
A holiday Fable! Ένα γιορτινό μακιγιάζ που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι

Μόλις 3 προϊόντα αρκούν για να κάνεις το πιο γιορτινό μακιγιάζ με τη βοήθεια της KIKO MILANO.

Στα παραμύθια, Χριστουγεννιάτικα ή μη, οι πρωταγωνίστριες είναι υπέροχες. Είτε πρόκειται για βασίλισσες, είτε για φτωχά κορίτσια που μεταμορφώνονται σε απαστράπτουσες πριγκιποπούλες, υπάρχει συνήθως μία νεράιδα που, με το κούνημα του μαγικού της ραβδιού, πασπαλίζει αστερόσκονη το κορίτσι και έτσι, μαγικά, την κάνει να λάμπει.

Στην πραγματική ζωή –δυστυχώς- δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Κάθε που έρχονται όμως τα Χριστούγεννα, ο κόσμος γύρω μας γεμίζει αστερόσκονη και η ανάγκη μας να μεταμορφωθούμε σε πριγκίπισσες, έστω για ένα βράδυ, είναι τόσο μεγάλη! Θέλουμε να ζήσουμε παραμυθένιες στιγμές και φέτος, το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Θέλουμε να γεμίσουμε λάμψη, σαγήνη, να τραβήξουμε τα βλέμματα, να νιώσουμε σαν πραγματικές πρωταγωνίστριες σε παραμύθι και η KIKO MILANO αποφάσισε να μας κάνει ακριβώς αυτό το δώρο.

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ του αγαπημένου μας brand, φέτος ονομάζεται «A Holiday Fable» και μέρος του αποτελούν πολυτελή, κατακόκκινα κουτιά γεμάτα με τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε γιορτινό μακιγιάζ πασπαλισμένο με αστερόσκονη. Εμείς θα σου μιλήσουμε για το δικό μας αγαπημένο, το A Holiday Fable Glam Kit.

Πρόκειται για ένα μικρό κουτί που κρύβει μέσα του όλη τη λάμψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Long Lasting Eyeshadow Stick στην απόχρωση Νο 05
Σκιά ματιών σε μορφή stick με έντονο αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 8 ώρες. Απλώνεται εύκολα, χωρίς να δημιουργεί μουτζούρες ή γραμμές.

Extra Sculpt Volume Mascara
Πυκνή και κρεμώδης μάσκαρα για εφέ όγκου που δεν δημιουργεί κόμπους ενώ το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, συλλέγει και κατανέμει ομοιόμορφα το προϊόν.

3D Hydra Lipgloss στην απόχρωση Νο 017
Lip gloss με 3D εφέ για λαμπρό αποτέλεσμα. Έχει απαλή και αισθησιακή υφή που λιώνει στα χείλη αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

Μία μάσκαρα, μία σκιά σε μορφή στικ και ένα lip gloss σε αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε παλέτα, είναι λοιπόν τα προϊόντα που θα αποκαλύψεις ξετυλίγοντας τη γιορτινή κόκκινη κορδέλα, και είμαστε εδώ για να σου πούμε πώς ακριβώς θα τα χρησιμοποιήσεις!


An enchanting look

Είναι υπέροχο το πώς, με 3 μόλις προϊόντα μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά μακιγιάζ για κάθε γιορτινή περίσταση, γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε με ένα σαγηνευτικό look για τα μάτια.


Χρησιμοποίησε την σκιά σε στικ Long Lasting Eyeshadow Stick στην απόχρωση Νο 05, για να δημιουργήσεις ένα smoky εφέ γύρω από τα μάτια σου. Η υφή της είναι κρεμώδης ώστε να μπορείς να την απλώσεις εύκολα ενώ, όταν στεγνώσει, παραμένει αναλλοίωτη χωρίς να δημιουργεί γραμμές για 8 ώρες.

Φυσικά θα ολοκληρώσεις το look με άφθονες στρώσεις από την Extra Sculpt Volume Mascara που θα σου χαρίσει τρισδιάστατο όγκο και ένταση στο βλέμμα. Τελευταία πινελιά θα είναι φυσικά το 3D Hydra Lipgloss στην απόχρωση Νο 017. Είναι το τέλεια λαμπερό nude που ολοκληρώνει κάθε μακιγιάζ.

Extra Tip: Μην παραλείψεις να περάσεις λίγη σκιά και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων για ένα smoldering εφέ.


Everyday Glam look

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, το πρόγραμμά μας γεμίζει δραστηριότητες, βόλτες για ψώνια, επισκέψεις, φαγητά και ποτά με φίλους και οικογένεια… Με το A Holiday Fable Glam Kit μπορείς να δημιουργήσεις (εκτός από σούπερ γιορτινά) και καθημερινά μακιγιάζ.

Πέρνα την κρεμώδη Long Lasting Eyeshadow Stick στην απόχρωση Νο 05 μόνο στο κινητό βλέφαρο. Έτσι θα δώσεις βάθος στο βλέμμα και τόσο χρώμα όσο χρειάζεται για να τραβήξεις διακριτικά τα βλέμματα.


Πέρνα μόνο μία στρώση από την Extra Sculpt Volume Mascara και μόνο στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας για να δώσεις ένα cat eye εφέ πανεύκολα και ολοκλήρωσε με το λαμπερό 3D Hydra Lipgloss στην απόχρωση Νο 017.

Extra tip: Για λίγη επιπλέον λάμψη, ταμπονάρισε ελάχιστη ποσότητα από το 3D Hydra Lipgloss ακριβώς κάτω από το τόξο του φρυδιού σου.


Bewitching look

Στα παραμύθια δεν πρωταγωνιστούν μόνο πριγκίπισσες αλλά και μάγισσες που σαγηνεύουν, μαγεύουν και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα. Ένα τέτοιο makeup look είναι ό, τι πρέπει για τις βραδινές σου, γιορτινές εμφανίσεις, δε νομίζεις;


Πέρνα την Long Lasting Eyeshadow Stick στην απόχρωση Νο 05 από το άνω βλέφαρο, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και βγαίνοντας έξω από τα όρια της εξωτερικής γωνίας. Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα bewitching cat eye.

Πρόσθεσε άφθονες στρώσεις από την Extra Sculpt Volume Mascara και άφησε το κάτω βλέφαρο τελείως γυμνό για ένα graphic και μαγευτικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να φωτίσεις το μυστηριώδες χαμόγελό σου με το 3D Hydra Lipgloss στην απόχρωση Νο 017.

Extra tip: Μπορείς να περάσεις το 3D Hydra Lipgloss στην απόχρωση Νο 017 πάνω από το σκούρο κραγιόν σου, αν θέλεις να έχεις ένα πραγματικά witchy αποτέλεσμα!

Αναζήτησε το A Holiday Fable Glam Kit στα καταστήματα KIKO MILANO αλλά και online στο www.kikocosmetics.gr