Young Carpo σημαίνει υγιές, λαμπερό και χωρίς ατέλειες δέρμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Young Carpo σημαίνει υγιές, λαμπερό και χωρίς ατέλειες δέρμα

Η ζωή είναι περίπλοκη. Η φροντίδα της επιδερμίδας σου όμως δεν χρειάζεται να είναι. Αυτό είναι το motto της Young Carpo, του νεανικού brand περιποίησης που υπόσχεται λαμπερό, υγιές και χωρίς ατέλειες δέρμα χωρίς φιοριτούρες!

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι hot topic σε κάθε ηλικία. Το μοναδικό που αλλάζει είναι… ο βαθμός δυσκολίας. Καθώς περνούν τα χρόνια τα συστατικά γίνονται πιο πολύπλοκα, οι ανάγκες σύνθετες, οι κινήσεις και τα βήματα πολλά. Για τις νεαρότερες ηλικίες τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και τα «θέματα» πιο περιορισμένα.

Η λιπαρότητα και η ακμή, ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία: Αυτά είναι τα θέματα με τα οποία απασχολείται το μυαλό των νεαρών κοριτσιών (και αγοριών). Η «πλοήγηση» στα ράφια των καταστημάτων ωστόσο γίνεται δύσκολη και πολύπλοκη.

Μέχρι πρότινος, στην αγορά υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην κατηγορία της περιποίησης για τις νεανικές επιδερμίδες. Γιατί μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο; Γιατί υπάρχει πλέον η Young Carpo, το brand που απευθύνεται στην younger generation και μιλά τη γλώσσα της.

Είναι το brand που μαθαίνει στα κορίτσια και τα αγόρια να αγαπούν την επιδερμίδα τους και να την φροντίζουν σωστά, απλά και αποτελεσματικά. Είναι η περιποίηση όπως πρέπει να είναι στις νεαρές ηλικίες: Ανεπιτήδευτη και safe. Τι περιλαμβάνει όμως η γκάμα της Young Carpo; Προϊόντα απλά και με στοχευμένη δράση, με αγνά και φυσικά συστατικά από την Ελληνική φύση, τα οποια αγαπούν την επιδερμίδα.

Μάλιστα, το σταρ συστατικό όλων των προϊόντων είναι εκχύλισμα φύλλου ελιάς, ένα superfood για το δέρμα σου με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.


CRYSTAL CLEAR
Face & Eyes Foaming Cleanser

Ένας super απαλός αφρός καθαρισμού κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά ιδανικός για λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς όμως να αφυδατώνει την επιδερμίδα, κλειδώνει την υγρασία και το καλύτερο; Αποτρέπει την οξείδωση του σμήγματος, πράγμα που σημαίνει ότι λες αντίο στα μαύρα στίγματα.


Είναι η τέλεια λύση για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, με τη συνεχόμενη και παρατεταμένη χρήση μάσκας αφού προστατεύει την επιδερμίδα και ρυθμίζει τις αντιδράσεις που μπορεί να έχουν οι ευαίσθητες επιδερμίδες απέναντι στην τριβή.

Πότε το χρησιμοποιείς; Πρωί και βράδυ αλλά και κάθε φορά που επιστρέφεις από τον αθλητισμό σου.

Fun fact! Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τη Λέσβο και Τσάι του βουνού από την Κρήτη!

SEAS THE DAY
Face Moisturising Cream

Ελαφριά, μη λιπαρή και απόλυτα ματ, είναι η τέλεια κρέμα για κάθε τύπο επιδερμίδας και ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με τάση για ακμή. Η πλούσια ενυδατική της σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς ωστόσο να φράσσει τους πόρους ή να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες (major αίτιο για τα σπυράκια).


Είναι η κρέμα που μπορείς να φοράς άφοβα κάτω από τη μάσκα σου, ακόμα και αν έχεις ατέλειες, αφού περιποιείται την επιδερμίδα και παράλληλα την προστατεύει από την τριβή και τα βακτήρια που –αναπόφευκτα- δημιουργούνται εξαιτίας του μικροκλίματος της μάσκας.

Πότε την χρησιμοποιείς; Πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό

Fun fact! Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τη Λέσβο και εκχύλισμα φλοιού θαλάσσιου πεύκου!


BETTER TOGETHER
Face Scrub & Mask

Ένα πρωτοποριακό προϊόν διπλής χρήσης που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και τη βοηθά να «αναπνεύσει». Σαν scrub, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αποτελεσματικά αλλά και πολύ απαλά, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα χάρη στους στρογγυλούς και όχι αιχμηρούς κόκκους περλίτη που περιέχει. Σαν μάσκα, αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό της επιδερμίδας, αποτοξινώνει και καθαρίζει σε βάθος.


Είναι το προϊόν που σου χαρίζει λάμψη και φροντίδα, ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με τάση για ακμή, ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις αλλά και από την ταλαιπωρία της μάσκας που πρέπει να φοράς συνεχώς.

Πότε το χρησιμοποιείς; 1 ή 2 φορές την εβδομάδα

Fun fact! Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τη Λέσβο και σταφυλοκουκουτσέλαιο από τη Σάμο.


GOT YOU COVERED
Mattifying & Pore Minimising Primer

Ένα μοναδικά απαλό primer που στοχεύει και αντιμετωπίζει πολλαπλά «θέματα» ταυτόχρονα: Αντί για σιλικόνη - ένα συστατικό που εγείρει ανησυχίες για την υγεία του δέρματος-περιέχει μαστίχα Χίου, ένα φυσικό συστατικό, ισχυρό σύμμαχο έναντι στην καταπολέμηση της λιπαρότητας και της γυαλάδας. Βελτιώνει με ένα πέρασμα τις ατέλειες, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, βελτιώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, μειώνει τη γυαλάδα και δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας ενάντια στην mascne.


Είναι το απόλυτο must have που απλοποιεί τη διαδικασία του μακιγιάζ και, αν μας ρωτάς, σε πολλές περιπτώσεις το καθιστά περιττό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου. Ναι, ακόμα και αν έχεις επιδερμίδα με τάση για ακμή.

Πότε το χρησιμοποιείς; Όποτε θέλεις να βελτιώσεις άμεσα την εμφάνιση της επιδερμίδας σου και να περιορίσεις τη γυαλάδα!

Fun fact! Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τη Λέσβο, μαστίχα από τη Χίο και άμυλο ταπιόκας!


Αυτή είναι η ανεπιτήδευτη, απλή γκάμα των προϊόντων της Young Carpo. Μόλις 4 απαραίτητα προϊόντα, χωρίς φιοριτούρες, χωρίς περιττά βήματα, χωρίς χημικά και πρόσθετα, που δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη και το οικοσύστημα.

Όλα τα προϊόντα Young Carpo βλέπεις, είναι cruelty free, vegan και sustainable τόσο όσον αφορά στο packaging όσο και στις πρακτικές παραγωγής τους. Γιατί λοιπόν να κάνεις τη ζωή σου πολύπλοκη χωρίς λόγο; Απλοποίησέ τη, δώσε στην επιδερμίδα σου αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη και μοιράσου την περιποίηση με τους φίλους σου… είναι το τέλειο Xmas Present!


Αναζήτησε τα προϊόντα Young Carpo online στο www.youngcarpo.com και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram και φυσικά να κάνεις like στην επίσημη σελίδα στο facebook!