Αυτές οι γιορτές, θα είναι γεμάτες θηλυκότητα και άρωμα τριαντάφυλλου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτές οι γιορτές, θα είναι γεμάτες θηλυκότητα και άρωμα τριαντάφυλλου

Η νέα αρωματική σειρά του αγαπημένου μας ιταλικού brand L’ Erbolario είναι γεμάτη θηλυκή σαγήνη και το μεθυστικό άρωμα χιλιάδων τριαντάφυλλων!

Αν μας ρωτήσεις πώς μυρίζουν τα Χριστούγεννα, θα σου απαντήσουμε «κανέλλα, γαρύφαλλο, μελομακάρονο, μπισκότα…» γλυκιές και ζεστές μυρωδιές που μας φέρνουν στο μυαλό τη ζεστασιά του σπιτιού κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Από την άλλη, αν μας ρωτήσεις ποια είναι η πιο θηλυκή μυρωδιά, θα σου απαντήσουμε «το τριαντάφυλλο». Είναι ντελικάτο, μυστηριώδες και αβίαστα γυναικείο… Τι σχέση έχει όμως με τις γιορτές; Είναι το δώρο που θέλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας και να μπλέξουμε τη μυρωδιά του με όλα αυτά που μας φέρνουν στο μυαλό τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Με αυτή τη σκέψη, αρχίσαμε να αναζητούμε την τρυφερή και σαγηνευτική μυρωδιά του τριαντάφυλλου και καταλήξαμε στην απόλυτη σειρά που κλείνει μέσα της, όχι μόνο το άρωμα αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες της «Βασίλισσας των λουλουδιών». Το όνομα αυτής: Rosa Purpurea με την υπογραφή του αγαπημένου μας ιταλικού brand L’ Erbolario.

Γιατί την ξεχωρίσαμε; Γιατί η σειρά Rosa Purpurea δεν κλείνει μέσα της οποιοδήποτε τριαντάφυλλο. Στον πυρήνα της κρύβεται το άνθος αγριοτριανταφυλλιάς (gallic rose). Οι ρίζες του ξεκινούν από την Ασία και είναι ο πρόγονος όλων των ευρωπαϊκών τριαντάφυλλων.

Μέσα από τα πέταλα αυτού του άνθους, τα επιστημονικά εργαστήρια της L’ Erbolario συνέλλεξαν 3 πολύτιμα συστατικά: Ένα εκχύλισμα πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ένα αρωματικό αποσταγμένο νερό με μαλακτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και ένα λιπαρό εκχύλισμα για ελαστική δράση. Το αποτέλεσμα ήταν μία ολοκληρωμένη σειρά που εξυψώνει τη γυναικεία θηλυκότητα και πλημμυρίζει το σώμα αλλά και τον χώρο μας με μία ακαταμάχητη ευωδιά.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα αρωματικό δώρο, μία μυρωδιά που θα συνοδεύσει τις αγαπημένες μας μυρωδιές των γιορτών, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που κρύβει μέσα της η σειρά Rosa Purpurea της L’ Erbolario. Τι περιλαμβάνει η σειρά; Χαίρομαι που ρωτάς γιατί περιλαμβάνει πραγματικά τα πάντα!

Ένα άρωμα, ένα αρωματικό λάδι για το σώμα, ένα αφρόλουτρο, αρωματικό σαπούνι, μια κρέμα χεριών, την πιο ευωδιαστή και μεταξένια κρέμα σώματος, ακόμα και ένα καυτό κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του Gallic Rose, αρωματικό χώρου με ξύλινα στικ, αρωματικό λουλούδι πολλαπλών χρήσεων και αρωματικό χώρου για υφάσματα! Τι σου προτείνουμε να επιλέξεις; Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στα προϊόντα, τα λατρεύουμε όλα, αλλά το κάναμε.

Αρωματική κρεμά σώματος, Rosa Purpurea Crema Profumata per il Corpo.

Περιέχει εκχύλισμα και αποσταγμένο νερό αγριοτριανταφυλλιάς, βούτυρο κακάο και shea butter. Αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά απαλή και με το πιο μεθυστικό και διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλων.

Άρωμα, Rosa Purpurea Profumo

Περιέχει το απόσταγμα από χίλια κόκκινα ροδοπέταλα τριαντάφυλλου. Όπως αναφέρει και η Daniela Villa, συνιδρυτής της L’Εrbolario: «Η εσπεριδοειδής νότα του μανταρινιού, ανοίγει το ενώ η μεσαία νότα προσφέρει μια οσφρητική εμπειρία συνδυάζοντας τα άνθη, Ίριδας με τον Κρίνο της κοιλάδας, δυο συνθέτων λουλουδιών που ήταν πάντα φίλοι μεταξύ τους, αλλά και σύμμαχοι της γυναίκειας ψυχής».

Αρωματικό χώρου, Rosa Purpurea Fraganza per Legni Profumati

Ένα αρωματικό diffuser με ξύλινα στικ που κρύβει μέσα του ένα πρωτότυπο μπουκέτο λουλουδιών και γίνεται ένα πραγματικό κόσμημα για κάθε χώροι του σπιτιού, ενώ παράλληλα τον πλημμυρίζει ευωδιά.

Αφρόλουτρο, Rosa Purpurea Bagnogel

O βελούδινος αφρός του αγκαλιάζει την επιδερμίδα και την καθαρίζει απαλά ενώ την θρέφει, χάρης το εκχύλισμα Gallic Rose και στο απόσταγμα που περιέχει. Αφήνει πίσω του το πιο υπέροχο άρωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει το αρωματικό σπρέι της σειράς.

Pochette ομορφιάς, Beauty-Pochette Vanitosa

Ένα πολυτελές πουγκί, στολισμένο με Gallic Roses, που κρύβει μέσα του ένα φλογερό, κόκκινο κραγιόν αλλά και ένα πολυτελές καθρεφτάκι για την εφαρμογή του όπου και αν βρεθείς αυτές τις γιορτές!

Έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας από τη σειρά αλλά εσύ δεν χρειάζεται. Μπορείς να την κάνεις ολόκληρη δική σου και μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα πακέτα δώρου Rosa Purpurea της L’ Erbolario, για να κάνεις το πιο ευωδιαστό δώρο στους αγαπημένους σου. Ρίξε μία ματιά σε όλη τη σειρά στο site της L’ Erbolario και για να μένεις πάντοτε ενημερωμένη, μην παραλείψεις να κάνεις like στην επίσημη σελίδα του brand στο facebook και να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό L’ Erbolario στο Instagram.

Πώς θα κάνεις δική σου όλη τη σειρά Rosa Purpurea αλλά και κάθε λαχταριστό προϊόν L’ Erbolario που επιθυμείς; Με ένα κλικ εδώ μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου ενώ με ένα κλικ εδώ μπορείς να δεις ποιο είναι το κοντινότερο σε εσένα σημείο πώλησης.