Οι προτάσεις μακιγιάζ της DUST+CREAM αυτές τις γιορτές είναι blossom, ανθισμένες και gorgeous!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι προτάσεις μακιγιάζ της DUST+CREAM  αυτές τις γιορτές είναι blossom, ανθισμένες και gorgeous!

Δεν υπάρχει προϊόν που να μην λατρέψαμε από την χειμερινή συλλογή Dark Blossom και σήμερα θα σου δείξουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα φορέσεις στο ρεβεγιόν αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Το μακιγιάζ κάθε Δεκέμβριο είναι διαφορετικό. Από την αρχή του μήνα μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και βάζουμε λάμψη αλλά και γιορτινό χρώμα στο μακιγιάζ μας. Ο φετινός Δεκέμβριος ωστόσο είναι λίγο διαφορετικός… Φέτος θέλουμε ακόμα περισσότερη άνθιση, λάμψη, ακόμα περισσότερο χρώμα!

Έχουμε περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό και αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ξεγνοιασιά, λάμψη, ελευθερία έκφρασης! Γι’ αυτό ξετρελαθήκαμε όταν πήραμε στα χέρια μας τη χειμερινή συλλογή της DUST+CREAM που ονομάζεται Dark Blossom!


Τα χρώματά της ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις ενώ το packaging αποπνέει έναν λουλουδένιο ρομαντισμό, ό,τι πρέπει δηλαδή για τις γιορτές! Φυσικά, το μυαλό μας έπαθε Overload με τις επιλογές που μας δίνουν τα λαχταριστά Dark Blossom προϊόντα, και «παίξαμε» πολύ με τις υπέροχες υφές και τις αποχρώσεις ώσπου να καταλήξουμε στις προτάσεις μας για τις γιορτές.

Blossoming Smoky

Η παλέτα Dark Blossom περιέχει 9 matte και shimmering σκιές σε γήινες και nude αποχρώσεις αλλά και μία superstar πετρόλ. Τι σου προτείνουμε; Ένα εντυπωσιακό smoky με κεντρικό πρωταγωνιστή το πετρόλ.


Χρησιμοποίησε την –gorgeous- πετρόλ σκιά σε όλο σου το βλέφαρο και δώσε ένταση στην εξωτερική γωνία χρησιμοποιώντας τις πιο γήινες αποχρώσεις της Dark Blossom Palette.

Εναλλακτικά, κάνε πρωταγωνιστή του μακιγιάζ σου τη γήινη μπρονζέ σκιά και χρησιμοποίησε την πετρόλ απόχρωση για να δώσεις ένταση στην εξωτερική γωνία.

Φρόντισε και στις δύο περιπτώσεις να κάνεις πολύ καλό Blending προς τα έξω ώστε να έχεις ένα cat eye αποτέλεσμα. Η απαλή, creamy σύνθεση των σκιών της Dark Blossom Palette θα κάνουν τη διαδικασία παιχνίδι!

Διακριτικές γραμμές

Τα δύο λαμπερά, metallic eyeliners της σειράς Dark Blossom είναι η ιδανική επιλογή για τα κορίτσια που θέλουν ένα γιορτινό και glam μακιγιάζ αλλά με πιο διακριτικό τρόπο. Εμείς σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το χρυσό για να κάνεις μία λεπτή γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων.

Κάθε φορά που θα ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου, θα τραβάς τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Και μην φοβάσαι, η σύνθεσή του Dark Blossom Eyeliner είναι super μακράς διάρκειας οπότε θα μείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

Εναλλακτικά, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το μωβμεταλλικό eyeliner για να δημιουργήσεις ένα μυστηριώδες, dark look. Κάνε ένα floating eyeliner και τόνισε το βλέμμα σου μοναδικά.

Συνδύασε το eye look σου με ένα έντονο κραγιόν και με το ανάλογα dark αλλά fun attitude! Η μεταξένια σύνθεση των Dark Blossom Eyeliners θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις τις τέλειες γραμμές ενώ το πολύ λεπτό πινέλο, θα κάνει το αποτέλεσμα super διακριτικό.

Ρομαντικές γιορτές

Όπως σου είπαμε και νωρίτερα, η σειρά Dark Blossom της DUST+CREAM είναι ο τέλειος συνδυασμός dark ρομαντισμού. Είναι αναμενόμενο λοιπόν να σου προτείνουμε και ένα romantic look που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.


Χρησιμοποίησε τις χρυσαφένιες και nude σκιές της Dark Blossom Palette στα μάτια σου και ολοκλήρωσε το look με την απόχρωση Dark Blossom Lipstick που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάλεξε ανάμεσα στο φωτεινό ροζ Pink Amelia που είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα των λουλουδιών. Το σαγηνευτικό, καθαρό και φωτεινό κόκκινο Red Rose. Αλλά και το βαθύ κόκκινο δαμασκηνί Merlot Valerie. Και τα τρία μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με κάθε μακιγιάζ σου.


Χείλη για φίλημα

Ναι, μιλήσαμε για τις λαχταριστά ματ αποχρώσεις των Dark Blossom Lipsticks που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές των ρομαντικών look σου αλλά… Γιορτές χωρίς λάμψη δεν γίνεται! Γι’ αυτό σου προτείνουμε να συνδυάσεις κάθε σου εμφάνιση, από το πρωί ως το βράδυ, με ένα glittery lip gloss.


Συγκεκριμένα, τα Dark Blossom Glitter Lip Gloss της DUST+CREAM έχουν τις ιδανικές αποχρώσεις που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα, κάθε μέρα… και νύχτα! Ακόμα, περιέχουν ενεργά συστατικά που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου στα χείλη ώστε να έχεις λάμψη και περιποίηση ταυτόχρονα.

Δεν θα σου πούμε να διαλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει, αν μας ρωτάς, πρέπει να τις πάρεις όλες γιατί φοριούνται μόνες τους αλλά και πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν. Μπορείς ακόμα και να τις χρησιμοποιήσεις για να δώσεις λίγη λάμψη στα ζυγωματικά σου… Just sayin’!


Τι περιμένεις λοιπόν Queen; Σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα για να κάνεις δική σου όλη την Dark Blossom συλλογή ή κάνε κλικ στο www.dustandcream.gr για να έρθουν στην πόρτα σου!

PS. Είναι το τέλειο δώρο και για τις κολλητές σου!