Merry Christmas Queens! Έχουμε 5 τέλεια χτενίσματα για απόψε

Merry Christmas Queens! Έχουμε 5 τέλεια χτενίσματα για απόψε

Χρόνια Πολλά σε όλες! Τα ρεβεγιόν και τα πάρτι συνεχίζονται γι’ αυτό, σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά. Είσαι έτοιμη για τα 5 πιο όμορφα, γιορτινά χτενίσματα;

Χρόνια Πολλά Queens! Ευχόμαστε υγεία πρώτα από όλα, χαρά και ευτυχία! Σήμερα είναι Χριστούγεννα, μία πολύ μεγάλη γιορτή και, ενώ το μεσημέρι θα φάμε με τις οικογένειές μας, το βράδυ θα κάνουμε τα τεστ μας και θα …παρτάρουμε!

Ναι, οι εορτασμοί συνεχίζονται και αφού χθες μιλήσαμε για τα μακιγιάζ των Χριστουγεννιάτικων ρεβεγιόν, σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μαλλιά. Με τα κομμωτήρια ανοιχτά χθες, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη για προτάσεις… Σήμερα όμως;

Σήμερα θα χτενιστείς μόνη σου και θα είσαι μία κούκλα γιατί σου έχουμε τις πιο υπέροχες προτάσεις και την ολοκληρωμένη σειρά που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Να ξεκινήσουμε όμως; Τι λες;

Braid crown

Ένα «στέμμα» για Queens που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Φαίνεται δυσκολότερο από ότι είναι και δεν θέλουμε να το φοβηθείς. Αν μπορείς να κάνεις μία γαλλική κοτσίδα, τότε μπορείς να αντιγράψεις και αυτό το χτένισμα, αρκεί να πάρεις το χρόνο σου.

Σε αντίθεση με άλλες κοτσίδες ΜΗΝ ψεκάσεις τίποτα στα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις το πλέξιμο. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ατημέλητο συνεπώς, θα ψεκάσεις μόνο με λίγη λακ στο τέλος, και μάλιστα αφού «χαλάσεις» ελαφρά την κοτσίδα σου. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο κλασικό, πάτα play στο παρακάτω tutorial και δες πώς να κάνεις την απλή κοτσίδα στεφάνι.

Funky pony

Η αλογοουρά είναι το πιο εύκολο και chic χτένισμα που μπορείς να κάνεις και η συγκεκριμένη που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Prada πριν από μερικά χρόνια είναι σούπερ για τα Χριστούγεννα! Ανασηκώνει όλο το πρόσωπο και είναι τόσο στολισμένη όσο πρέπει για να τραβήξει τα βλέμματα.

Το μυστικό για να πετύχεις αυτό το smooth αποτέλεσμα, είναι η προετοιμασία με ένα καλό σαμπουάν και μάσκα κατά το λούσιμο. Το μυστικό για να μείνει στη θέση της και να μην πάει πουθενά το κοκαλάκι σου, είναι η λακ ΠΡΙΝ το στερεώσεις. Εμείς προτείνουμε να ψεκάσεις πολύ ελαφρά και όλη την ουρά της αλογοουράς σου με λίγη λακ, για επιπλέον κράτημα.

Glam Blowout

Το πιο sexy και κολακευτικό χτένισμα από όλα είναι αυτό! Ταιριάζει σε όλες, πάει με κάθε outfit και δεν θα σε δυσκολέψει πάρα πολύ. Τα εργαλεία που θα χρειαστείς είναι ένα ψαλίδι για μπούκλες (όσο πιο χοντρό τόσο το καλύτερο) ή απλά την πρέσα με την οποία ισιώνεις τα μαλλιά σου.

Το μυστικό για να κρατήσει όλο το βράδυ το συγκεκριμένο χτένισμα, σύμφωνα με τον Sam McKnight, είναι να ψεκάζεις με λακ κάθε τούφα, πριν την περάσεις από το θερμό εργαλείο. Εμείς προτείνουμε να ψεκάσεις και ένα σπρέι προστασίας σε όλα τα μαλλιά σου πριν το στέγνωμα. Το παρακάτω video θα κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη αν δεν έχεις τίποτα παραπάνω εκτός από ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα!

Simple chic with a twist

Ένα χαμηλό σινιόν είναι διαχρονικό και πάει με όλα… Εμείς όμως προτείνουμε να το αλλάξεις λίγο για φέτος και να μην κάνεις την κλασική «μικρή κουλούρα» στον λαιμό σου. Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, όπως αυτό το χτένισμα που είδαμε στην πασαρέλα της Iris Van Herpen;

Είναι μία χαμηλή αλογοουρά, τυλιγμένη προς τα επάνω και μπορείς να την κάνεις πανεύκολα. Το μυστικό είναι το απόλυτα sleek αποτέλεσμα που μπορείς να πετύχεις με λίγη λακ και μία λεπτή χτένα. Ακόμα, αν δεν θέλεις να κάνεις χωρίστρα στο πλάι, μην την κάνεις, απλά τράβα όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Glam it up

Αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με κοτσίδες, blowouts, αλογοουρές και περίτεχνα up dos, τότε δεν έχεις παρά να στολίσεις την χωρίστρα σου και να δώσεις έτσι μία πιο glam νότα σε κάθε χτένισμα.

Για να κολλήσεις τα στολίδια, απλά βάλε λίγη κόλλα για βλεφαρίδες στη χωρίστρα σου και ψέκασε με λίγη λακ. Μετά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου ήσυχα και να μην τα πιάνεις συνέχεια.

Η σειρά που θα σε βοηθήσει

Η σειρά περιποίησης και styling που θα σε βοηθήσει δεν είναι άλλη από την Keratin Smooth του αγαπημένου μας TRESemmé. Θα προετοιμάσει τα μαλλιά σου από το μπάνιο κιόλας. Έπειτα θα τα προστατεύσει πριν τα θερμά εργαλεία, θα χαρίσει λάμψη με το λαδάκι και σούπερ κράτημα με τη λακ. Είναι το απόλυτο must have για κάθε χτένισμα στο σπίτι.

Να περάσεις τέλεια ό, τι και αν κάνεις απόψε queen και αν κάνεις κάποιο από τα παραπάνω χτενίσματα, στείλε μας φωτογραφία να σε καμαρώσουμε! Χρόνια Πολλά!