Κωδικός haircare: Όλα τα προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σου ομορφότερα από ποτέ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κωδικός haircare: Όλα τα προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σου ομορφότερα από ποτέ!

Η περιποίηση των μαλλιών είναι πραγματική επιστήμη και υπάρχουν κάποια προϊόντα (τα αγαπημένα μας) που μπορούν να σου χαρίσουν τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν. Σήμερα θα σου τα πούμε όλα!

Σήμερα είναι Τρίτη αλλά όχι μία οποιαδήποτε, βαρετή Τρίτη. Είναι η τελευταία Τρίτη του 2021 και δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι απλά. Το σημερινό θέμα του Advent Calendar είναι η περιποίηση των μαλλιών και θέλουμε την προσοχή σου.

Οι περισσότερες από εμάς, γκρινιάζουμε για κάποιο λόγο όταν μιλάμε για τα μαλλιά μας. Άλλες δεν έχουν αρκετό όγκο, άλλες ταλαιπωρούνται με το φριζάρισμα, άλλες θέλουν πιο μακριά μαλλιά και δεν μπορούν να τα μακρύνουν… Τα θέματα είναι πολλά και όλα είναι αντιμετωπίσιμα!

Τα μαλλιά βλέπεις, μπορεί να είναι μία ολόκληρη επιστήμη αλλά δεν είναι μία επιστήμη που εσύ πρέπει να μελετήσεις και να αποκωδικοποιήσεις μόνη σου. Αυτό είναι δουλειά των αγαπημένων μας εταιριών καλλυντικών που μελετούν τα μαλλιά και δική μας που μελετάμε τα πάντα (και τα δοκιμάζουμε), ώστε να σου προτείνουμε αυτό που χρειάζεσαι.

Σήμερα λοιπόν, μια ανάσα πριν αποχαιρετίσουμε το 2021 και υποδεχτούμε το 2022, αποφασίσαμε να σου δείξουμε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, όποιο και αν είναι το θέμα ή το παράπονό σου. Ρίξε μία ματιά παρακάτω και συνέχισε να διαβάζεις…

#1 Leave in κρέμα ενδυνάμωσης. AVEDA, BOTANICAL REPAIR STRENGTHENING LEAVE-IN TREATMENT. Ελαφριά και μεταξένια κρέμα που δεν ξεβγάζεται. Δημιουργεί νέους -ισχυρούς- δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας και αποκαθιστά τους κατεστραμμένους με φυσική τεχνολογία. Περιέχει φίλτρα UV και θωρακίζει τα μαλλιά ενάντια στην καταστροφή από θερμικές επεξεργασίες έως και τους 230° C.

#2 Μάσκα επανόρθωσης. SYOSS, REPAIR MASK. Εμπλουτισμένη με Wakame Algae, θρέφει σε βάθος, αναδομεί και κάνει την τρίχα πιο δυνατή με κάθε λούσιμο. Χρησιμοποίησέ τη μία ή δύο φορές την εβδομάδα αν έχεις πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

#3 Μάσκα για αφυδατωμένα μήκη. KÉRASTASE, SPECIFIQUE DIVALENT MASQUE REHYDRATANT. Gel μάσκα που θρέφει σε βάθος την αφυδατωμένη τρίχα, αποκαθιστά την ποιότητα των μαλλιών, διευκολύνει το ξεμπέρδεμα, αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά.

#4 Leave in κρέμα για ξανθά μαλλιά. REDKEN, EXTREME BLEACH RECOVERY CICA LEAVE-IN. Εμπλουτισμένο με 4% Σύμπλεγμα Απαλής Περιποίησης, περιποιείται σε βάθος την τρίχα, προσφέροντας απαλότητα και λείο αποτέλεσμα στα ταλαιπωρημένα από το ντεκαπάζ και τα ξανθιστικά μαλλιά.

#5 Μάσκα για αναδόμηση και προστασία. PANTENE, PRO-V REPAIR AND PROTECT. Λατρεμένη μάσκα αναδόμησης που επαναφέρει την υγεία και τη φυσική λάμψη των μαλλιών, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από φθορές εξαιτίας του styling και των τεχνικών εργασιών.

#6 Θεραπεία εντατικής αναδόμησης. K18 BOIMIMETIC HAIRSCIENCE, LEAVE IN MOLECULAR REPAIR HAIR MASK. Επανορθώνει την τρίχα και ανανεώνει τους δεσμούς στο εσωτερικό της, χαρίζοντάς μας μαλλιά πιο δυνατά και πιο υγιή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

#7 Λάδι για λεπτά μαλλιά. SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, OIL ULTIME MARULA FINISHING OIL. 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Marula που περιποιείται τα λεπτά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και χαρίζει απαλότητα, λάμψη και υπέροχο άρωμα.

#8 Σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού. WE DO PROFESSIONAL, NO PLASTIC SHAMPOO BAR. Μπάρα σαπουνιού που κρατά για 80 λουσίματα. Προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά χωρίς βλαβερά συστατικά ενώ βοηθά το περιβάλλον καθώς δεν περιλαμβάνει πλαστικό και δεν απαιτεί πολύ νερό στο ξέβγαλμα.

#9 Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά. L’ ORÉAL PROFESSIONNEL, SERIE EXPERT BLONDIFIER SHAMPOO. Με το πρώτο λούσιμο, απομακρύνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους από όλα τα είδη ξανθού. Θα το βρείς σε νέα, ανανεωμένη συσκευασία.

#10 Κρέμα φινιρίσματος. SEBASTIAN, ULTIMATE FINISHING CREAM. Είναι η τελευταία, ανάλαφρη πινελιά σε κάθε χτένισμα. Εξαφανίζει το φριζάρισμα, χαρίζει λάμψη και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν super polished, ακόμα και αν δεν τους έχεις κάνει τίποτα.


Αυτό είναι το δικό μας top 10 της περιποίησης, το οποίο σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα γιατί ξέρουμε ότι θα κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!