Burgundy kisses! Τα πιο καυτά μπορντό κραγιόν για την πρωτοχρονιά και όλο τον χειμώνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Burgundy kisses! Τα πιο καυτά μπορντό κραγιόν για την πρωτοχρονιά και όλο τον χειμώνα

Το κόκκινο στα χείλη είναι κλασικό. Το ίδιο ισχύει και για το μπορντό όμως με πολλούς περισσότερους πόντους sex appeal. Σήμερα θα δούμε τα πιο καυτά κραγιόν, με τα πιο πλούσια μπορντό χρώματα για να υποδεχτούμε το 2022 όπως πρέπει!

Το μπορντό κραγιόν τρομάζει πολλά κορίτσια. Είναι σκούρο και πολύ εντυπωσιακό. Τραβά αναπόφευκτα τα βλέμματα και έτσι, πολλά κορίτσια, το αποφεύγουν. Με τις μάσκες που φοράμε συνέχεια μάλιστα, σκούρα χρώματα όπως το μπορντό έχουν κρυφτεί στο βάθος των νεσεσέρ μας. Ώρα να βγουν στην επιφάνεια και να «στολίσουν» τα χείλη μας, δε νομίζεις;

Λίγη μάσκαρα, ρουζ και λάμψεις, είναι τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι για να πετύχεις το πιο σέξι και εντυπωσιακό, πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ και αυτό ακριβώς σου προτείνουμε να κάνεις το βράδυ της πρωτοχρονιάς, αλλά και κάθε βράδυ που έχεις κάποια έξοδο προγραμματισμένη.

Ποιο κραγιόν όμως; Ποιο να διαλέξεις; Ποιο έχει την πιο sexy μπορντό απόχρωση; Τα βρήκαμε όλα για να μην χρειάζεται να ψάξεις και σου τα παραθέτουμε παρακάτω, μαζί με tips για τέλεια εφαρμογή και διάρκεια όλο το βράδυ.

BOBBI BROWN, CRUSHED LIP COLOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ PLUM

BYREDO, LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ LASCAUX

CAROLINA HERRERA, THE LIP LIQUID VELVET ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ

Extra tip! Μην ξεχάσεις να φροντίσεις το σχήμα των φρυδιών σου και να τα γεμίσεις με ένα μολύβι. Είναι η πινελιά που θα κάνει το μακιγιάζ σου να δείχνει πιο polished και περιποιημένο χωρίς πολλή προσπάθεια.

CHANEL, ROUGE ALLURE INK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SENSUEL

DIOR, ROUGE DIOR FOREVER LIQUID ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ FOREVER SHOCK

ESTEE LAUDER, PURE COLOR WHIPPED MATTE LIP COLOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BAR NOIR

Στο παρακάτω video θα δεις όλα τα tips που χρειάζεσαι για να φορέσεις σωστά το μπορντό κραγιόν σου και για να το κάνεις να διαρκέσει όλο το βράδυ.

LANCOME, L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BELOVED BERRY

MAC, LIPSTICK HYPNOTIZING HOLIDAY ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ MAGIC CHARMER

YSL, ROUGE PUR COUTURE THE SLIM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ PECULIAR PINK