Το Steampod 3.0 και ένα κόκκινο κραγιόν: Αυτά είναι τα μόνα που θα χρειαστείς για τις 14 Φλεβάρη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε βρει προετοιμασμένη γιατί θα έχεις κάνει στον εαυτό σου δώρο ένα ολόκληρο κομμωτήριο… Γιατί αυτό ακριβώς είναι το Steampod 3.0 και το αξίζεις!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η γιορτή του έρωτα. Θα βγεις με τον καλό σου, θα πας για φαγητό, για ποτό ή ακόμα και ένα ρομαντικό τριήμερο (πέφτει Δευτέρα φέτος η γιορτή). Φυσικά, θέλεις να είναι όλα τέλεια, και φαντάζεσαι ότι, μαζί με το super sexy outfit σου, θα κάνεις κάποιο ίσιωμα ή wavy look και θα το ολοκληρώσεις με ένα κόκκινο κραγιόν. To κόκκινο κραγιόν -δυστυχώς- είναι το μόνο εύκολο σε αυτή την εξίσωση… ή μήπως όχι;

Ένα τέλειο, smooth αλλά πάνω από όλα ασφαλές ίσιωμα για τα μαλλιά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Αυτό ισχύει και για τα wavy looks που καταλήγουν να γίνονται καταστροφικά για τα μαλλιά, όταν τα κάνεις μόνη σου. Όλα αυτά σε κάνουν να θέλεις να κλείσεις ραντεβού για χτένισμα, αλλά ο χρόνος συχνά δεν φτάνει.

Το άγχος αυξάνεται και μαζί του ο εκνευρισμός. Όλα αυτά φυσικά μπορείς να τα αποφύγεις πανεύκολα αρκεί να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο: Το Steampod 3.0 της L’ Oréal Professionnel Paris.

Σκέψου το Steampod 3.0, σαν μία «επένδυση» στα μαλλιά σου και σαν ένα δώρο αγάπης προς εκείνα, αλλά και τον εαυτό σου. Ναι, αυτό τον Φεβρουάριο θα βγεις για Valentine’s αγορές και η λίστα σου οφείλει να συμπεριλαμβάνει το Steampod 3.0. Θα σου εξηγήσω γιατί.

Το Steampod 3.0 είναι μία πραγματική επανάσταση στο styling γιατί μπορεί να σου χαρίσει απαλά, απόλυτα λεία και καλοχτενισμένα μαλλιά σε λίγα μόλις λεπτά. Με τη δύναμη του ατμού, αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο επαγγελματικού styling ισιώνει πανεύκολα την τρίχα, τη λειαίνει, και παράλληλα διατηρεί την απαλότητά της χωρίς να την αφυδατώνει. Αυτό σημαίνει ότι, μπορείς να κάνεις όποιο χτένισμα επιθυμείς, ακόμα και ένα 15λεπτο πριν το Valentine’s date σου και να μοιάζεις σαν να πήγες στο κομμωτήριο για την περίσταση!

Με το νέο, εύχρηστο Steampod 3.0 μπορείς να κάνεις το τέλειο ίσιωμα, χαλαρούς κυματισμούς, ίσια μαλλιά με λίγη κίνηση στις άκρες, να ισιώσεις τα πολύ σγουρά μαλλιά σου ή να φρεσκάρεις τα ίσια μαλλιά που φριζάρουν. Όποιο χτένισμα και αν σκέφτεσαι για την πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου, μπορείς να το έχεις με το Steampod 3.0 και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια.

Η γκάμα του Steampod 3.0, βλέπεις, περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης, εμπλουτισμένα με την πρωτοποριακή τεχνολογία με προ-κερατίνη που διεισδύει στην τρίχα προσφέροντας επανόρθωση και ενδυνάμωση και άλλα, θρεπτικά συστατικά. Όλα αυτά, ενεργοποιούνται με τον ατμό και δουλεύουν «υπερωρία». Έχεις λοιπόν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σου και μαλλιά 2 φορές πιο λεία και πολύ πιο υγιή.

Fun fact! Μελέτες έδειξαν ότι, με το Steampod 3.0 έχεις 91% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το γιατί, τα μοναδικά «όπλα» που θα χρειαστείς ώστε να είσαι απλά τέλεια στο ραντεβού σου για τον Άγιο Βαλεντίνο (και οποιαδήποτε μέρα ever), είναι ένα κόκκινο κραγιόν και το Steampod 3.0. Εδώ που τα λέμε, μπορείς να κάνεις τόσο εντυπωσιακά χτενίσματα που δεν θα χρειαστείς μάλλον το κραγιόν…

Οι ειδικοί Pro Αrtists κομμωτές της L'Oréal Professionnel, εκτός από το απλό ίσιωμα με κίνηση και αφράτο όγκο, αλλά και πέρα από τους sexy κυματισμούς, συνιστούν 2 ακόμα Valentine’s looks, που θα κάνουν τα μαλλιά σου να λάμψουν.

#1 GLASS HAIR: Ένα τόσο sleek και λαμπερό look που μοιάζει «γυάλινο». Πάτα play για να δεις πώς θα το κάνεις:

https://www.youtube.com/watch?v=IDcYthqcmuc

#2 S-WAVES: Τα πιο χαλαρά και sexy κύματα για τα μαλλιά που γίνονται σε μόλις λίγα λεπτά, κάνοντας ένα νοητό S με το Steampod 3.0 σου. Με ένα κλικ θα μάθεις να το κάνεις βήμα βήμα:

https://www.youtube.com/user/LOrealProGR/videos

Όταν λοιπόν θα ξεκινήσεις την έρευνα για το δώρο του καλού σου, βάλε πρώτα στο καλάθι σου το πρωτοποριακό και… σωτήριο Steampod 3.0.

Aναζήτησέ το σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης