Η... Crème de la Crème για σφριγηλό σώμα!

Έχει την υπογραφή της That's Better και υπόσχεται να περιποιηθεί το σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο  

Η μάχη κατά της χαλάρωσης δεν σταματάει επιστρέφοντας από τις διακοπές. Για να έχετε το κορμί που ονειρεύεστε το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να το φροντίζετε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, με σωστή διατροφή, γυμναστική αλλά και φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα.


Στο κεφάλαιο "φροντίδα" σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Crème de la Crème της That's Better, μια multitask κρέμα σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση αλλά και σύσφιγξη. Η ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σύνθεσή της προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια γήρανσης, το έλαιο Αβοκάντο και το Shea Butter προσφέρουν εντατική θρέψη αποκαθιστώντας την ελαστικότητά της, η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου ενώ το μόριο Regestril βοηθάει στην τόνωση και τη σύσφιγξη των ιστών, καθώς και την πρόληψη των ραγάδων. Και βέβαια, όπως σε όλες τις φόρμουλες της That's Better, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το Acai Berry που αναδομεί και προσφέρει έξτρα ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα μοναδικά απαλή. Τέλος, το κοκτέιλ φυσικών αιθέριων ελαίων που περιέχει τονώνει την επιδερμίδα και η ευωδιά τους δρα ως αρωματοθεραπεία, ηρεμεί τις αισθήσεις και χαρίζει ενέργεια.


Βελούδινη και πλούσια, η Crème de la Crème της That's Better απορροφάται από την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και είναι ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απλώστε τη στο δέρμα με κινήσεις μασάζ όσο συχνά χρειάζεται. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε τη σε ελάχιστα νωπή επιδερμίδα μετά το ντους, ώστε να "κλειδώσει" στην επιφάνειά της την απαραίτητη υγρασία.


Μάθετε περισσότερα για την φιλοσοφία και τα προϊόντα της μάρκας κάνοντας κλικ στο www.thatsbettercosmetics.com και like στη σελίδα της στο facebook.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης