Sleek & Sexy!

Το Sunsilk υπογράφει μια νέα σειρά που θα σας χαρίσει τα μαλλιά που ονειρεύεστε

Ο διάσημος hair expert Thomas Taw συνεργάστηκε άλλη μια φορά με το Sunsilk και μαζί δημιούργησαν 3 εκπληκτικά προϊόντα που μεταμορφώνουν τα τα ξηρά, θαμπά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Η νέα σειρά Sunsilk Λεία & Μεταξένια περιέχει 3 μοναδικά, φυσικά έλαια: το Moroccan Argan Oil, που περιέχει βιταμίνη Ε, αναπληρώνει βασικά συστατικά της τρίχας και συμβάλλει στην ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τη θρέψη της, το Almond Oil με υψηλά επίπεδα ωμέγα-9 (συστατικό της τρίχας), εισχωρεί στην τρίχα και βοηθά στην αναπλήρωση των λιπιδίων των μαλλιών, τρέφει και βοηθά ακόμα και τα πιο ξηρά μαλλιά να ξαναγίνουν λεία και μεταξένια και το Coconut Oil που διεισδύει στην τρίχα σε βάθος, συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας της και αποκαλύπτει τη λάμψη της.

Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν και Conditioner, καθώς και το Nourishing Oil Spray, ένα Διφασικό Spray Λάμψης & Απαλότητας, ένα ελιξίριο πολύτιμων ελαίων που χαρίζει ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Μέσα σε λίγα λεπτά, χαρίζει θρέψη & ενυδάτωση στα μαλλιά, χάρη στη μοναδική σύνθεση 2 φάσεων, και τα αφήνει υπέροχα απαλά χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Διαβάστε ακόμα

Μια κίνηση πριν τον ύπνο για υπέροχα, λαμπερά μαλλιά!

Keratinology by Sunsilk: Το νέο θαύμα στη φροντίδα των μαλλιών, στην πιο προσιτή τιμή!

Κάτι να... (μην τα) καίει!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης