Εντυπωσίασε την τελευταία στιγμή με αυτό το πανεύκολο χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη

Ο διπλός κότσος είναι η πιο chic (και εύκολη) επιλογή για απόψε

Αν στερέψατε από ιδέες για εύκολα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής και θέλετε κάτι ξεχωριστό για την αποψινή Αναστάσιμη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε το κομμωτήριο... τότε δεν έχετε να δοκιμάσετε τον διπλό κότσο στα μαλλιά σας!

Εύκολο, γρήγορο αλλά και γιορτινό hairstyle, θα δώσει έναν αριστοκρατικό αέρα στην όλη εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα αποτελεί την τέλεια λύση- σωτήριο χτένισμα- που θα κρατήσει τα μαλλιά σας τιθασευμένα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μέρη που τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα και να δείτε τις φωτογραφίες.

Ξεκινήστε χτενίζοντας τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε πως δεν είναι μπερδεμένα. Έπειτα, χωρίστε τα σας σε δύο τμήματα , περίπου στο ύψος των αυτιών σας. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο τμήματα έχουν την ίδια πυκνότητα μαλλιών.


Πάρτε το πρώτο μέρος των μαλλιών σας και σχηματίστε ένα μικρό- σχετικά χαλαρό- κότσο περίπου στο κέντρο του κεφαλιού σας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Στο τέλος στερεώστε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες.


Φτιάξτε έναν παρόμοιο κότσο- κάτω από τον πρώτο- και με τα υπόλοιπα μαλλιά σας, ενώ στο τέλος στερεώστε αντίστοιχα με τσιμπιδάκια.


Σε αυτό το σημείο, χαλαρώστε ελαφρώς τα μαλλιά σας με τα δάκτυλά σας- αν θέλετε μπορείτε να βγάλετε μερικά τουφάκια να προκειμένου να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.


Είστε έτοιμες! Για πιο εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τέλος τη λακ!

Σας αρέσει;

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε το απλό mani σας ξεχωριστό με μια κίνηση!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης