Θέλεις να κάνεις πιο sexy το look σου; Τότε κάνε σωστά τη χωρίστρα σου!

Βιβή Αγγελάκη

Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις πού θα πρέπει να κάνεις τη χωρίστρα στα μαλλιά σου για να σε κολακεύει!

Μπορεί η χωρίστρα στη μέση να είναι από τις αγαπημένες και τις πιο safe επιλογές στα μαλλιά μας, που ταιριάζει στους περισσότερους τύπους μαλλιών και με πολλά χτενίσματα, όμως αν θέλεις να κάνεις το look σου πιο εντυπωσιακό και sexy... τότε κάνε τη χωρίστρα στα μαλλιά σου στο πλάι!

Κι αυτό δεν είναι κάτι που σου το λέμε εμείς εδώ στο Queen, αλλά μας το αποκαλύπτει ο hair guru Ken Paves, σύμφωνα με τον οποίο η χωρίστρα στο πλάι δίνει έμφαση στα μάτια και κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται πιο dramatic!


«Μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής το πάνω μέρος του προσώπου και συγκεκριμένα ,τα μάτια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι όμως το σημείο που θα πρέπει να ξεκινά η χωρίστρα στο πλάι για να μας κολακεύει και να μας κάνει πιο sexy; Ο Ken συμβουλεύει, λοιπόν, να κάνουμε τη χωρίστρα μας στην ίδια ευθεία με το υψηλότερο σημείο του τόξου του φρυδιού μας και να βάζουμε τα μαλλιά μας πίσω από το αυτί μας, προκειμένου να τονίσουμε- εκτός από τα μάτια - και τα ζυγωματικά μας!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε σωστά τη χωρίστρα μας, είναι να την κάνουμε σε βρεγμένα μαλλιά ή αφού πρώτα ψεκάσουμε τα μαλλιά μας με ένα ελαφρύ σπρέυ (κυρίως αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά ή φριζάρουν εύκολα προκειμένου να διατηρηθούν σταθερά σε αυτή τη θέση).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης