Αποθέωσε την εμφάνισή σου με εντυπωσιακά χτενίσματα για να λάμψεις τις ημέρες των γιορτών

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, τόσο περισσότερο αγχώνεσαι για την εμφάνισή σου στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ειδικά τα μαλλιά, όλες ξέρουμε πως είναι το Α και το Ω για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακόμα και το πιο ακριβό, μεγαλοπρεπές outfit δεν έχει καμία...τύχη αν δεν το υποστηρίξεις με το κατάλληλο hairtstyling. Μην αγχώνεσαι όμως!

Tο Queen συμβουλεύτηκε την hairstylist & color expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση ώστε να μην χρειαστείς περαιτέρω αναζήτηση. Οι ιδέες που θα επιλέξεις βρίσκονται εδώ. Αρκεί να αποφασίσεις εσύ ποια σου ταιριάζει καλύτερα.

Έχουμε και λέμε...

  • Υπέροχες αλογοουρές συνοδευόμενες με ιδιαίτερα αξεσουάρ, κορδέλες κρίκους και στολίδια θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα χτενίσματα σου.
  • Αν έχεις καρέ μαλλιά μπορείς να φιξάρεις και να αναδείξεις τις άκρες τους με λεπτομέρειες χρώματος λίγο πιο ανοιχτό ή να δώσεις μια ιδιαίτερη τροπή στη φράντζα σου
  • Οι girly μπούκλες αποτελούν μία εντυπωσιακή επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν
  • Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσετε σε κομμωτήριο και styling oι slick κοτσίδες κυριολεκτικά θα…σας σώσουν! Φέτος κυριαρχούν και δίνουν ιδιαίτερη κλάση στις εμφανίσεις σας.
  • Για μία πιο ροκ εμφάνιση σε ολόισια η ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά 2 μικρούς κότσους δεμένους σε σχήμα κώνου στην κορώνα του κεφαλιού.

Hairstylist & color expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης