Video: Δες πως θα κάνεις λεύκανση στις μασχάλες (we went there) μόνη σου και πανεύκολα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Video: Δες πως θα κάνεις λεύκανση στις μασχάλες (we went there) μόνη σου και πανεύκολα!

Χρειάζεσαι 2 υλικά και περίπου 30 λεπτά

Οι σκούρες μασχάλες είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μιλάμε πολύ αλλά μας ενοχλεί! Η δυσχρωμία που δημιουργείται στην περιοχή είναι αποτέλεσμα του ξυρίσματος, των αποσμητικών και της τριβής του δέρματος. Μιλάμε για κάτι το απόλυτα φυσιολογικό αλλά και απόλυτα ενοχλητικό. Ποιος θέλει να σηκώνει τα χέρια του και να έχει λεκέδες στο κατά τα άλλα όμορφο δέρμα; Το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση είναι να σταματήσεις το ξύρισμα. Όχι, δεν εννοούμε να γίνεις μία νέα Emily Ratajkowski! Αν βέβαια θέλεις να γίνεις μαζί σου είμαστε… Εννοούμε να βρεις εναλλακτικές μεθόδους αποτρίχωσης γιατί όσο ξυρίζεις την περιοχή τόσο θα έχεις δυσχρωμίες. Το δεύτερο βήμα είναι να κάνεις την τέλεια μάσκα για μασχάλες της αγαπημένης μας Farah Dhukai! Πάτα Play για να τη δεις και τα λέμε παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/BJZM_FcADmp/

Όπως είδες, η Farah χρησιμοποίησε δύο υλικά: Μέλι και ενεργό άνθρακα. Το μέλι είναι λευκαντικό, αντισηπτικό και ενυδατικό και κάνει θαύματα για το δέρμα γενικά. Μία κουταλιά της σούπας αρκεί για τη συνταγή σου.

lindsay moe E7Yon4dZvek unsplash

Ο ενεργός άνθρακας είναι ο «μαγνήτης» που αφαιρεί τις τοξίνες και τους ρύπους και βοηθά το μέλι να κάνει τη δουλειά του αλλά και το δέρμα σου να αναπνεύσει. Δύο ταμπλέτες ενεργού άνθρακα αρκούν για την συνταγή.

adrien olichon z WbjZ3a6GU unsplash

Κάνε τη μάσκα σου μία με δύο φορές την εβδομάδα για να δεις άμεσο αποτέλεσμα και έπειτα, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες για να συντηρήσεις τη λεύκανση. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Χτένισες τέλεια τις αφέλειές σου; Δες τώρα και πώς να βαφτείς για μία τέλεια εμφάνιση!