Οι συμβουλές του Aaron De Mey

Έντονο smoky look το βράδυ, κομψό και διακριτικό το πρωί με την παλέτα Les OEillades της Lancôme.

Αυτή η απαραίτητη χρωματική αρμονία που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μπορεί να δουλευτεί έτσι, ώστε να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Οι τέσσερις διακριτικές, ματ και ιριδίζουσες σκιές είναι ιδανικές, για να αναδεικνύετε τα μάτια σας και να επανασχεδιάζετε τα φρύδια σας. Χειριστείτε τα όπως εσείς κρίνετε ότι σας ταιριάζει.

Ο Aaron De Mey, ο make-up artist της Lancôme που δημιούργησε αυτήν την συλλογή μας δείχνει τον τρόπο για την καλύτερη εφαρμογή τους.

«Χρησιμοποιήστε τις ματ αποχρώσεις, για να σμιλεύσετε τα μάτια, και στη συνέχεια τις ιριδίζουσες αποχρώσεις, για να τονίσετε την εσωτερική γωνία των ματιών, το τόξο των φρυδιών ή το κέντρο των βλεφάρων» λέει.

« Όταν εφαρμόζονται με νωπό πινέλο, οι σκιές ματιών γίνονται ακόμα πιο έντονες, και είναι ιδανικές για να τονίζετε το περίγραμμα των ματιών» προτείνει.

«Εφαρμόστε τις με ένα μικρό, λοξότμητο πινέλο, για να γεμίσετε διακριτικά και να επανασχεδιάσετε τα φρύδια. Κλασική, εύχρηστη και κομψή. Αυτή η παλέτα συγκεντρώνει την πεμπτουσία της διαχρονικής κομψότητας της Lancôme» καταλήγει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης