H make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου μας μαθαίνει να κάνουμε υπέροχες γυαλάδες

Οι γυαλάδες που βλέπουμε στις celebrities –όπως η Σίσσυ Χρηστίδου- είναι φρέσκιες μοντέρνες και έχουν τον τρόπο τους.

«Το πιο βασικό για να κάνουμε όμορφες γυαλάδες στο πρόσωπο είναι η διάφανη βάση. Δεν πρέπει να φαίνεται «στόκος» η επιδερμίδα!» εξηγεί η Ρούλα και διευκρινίζει «Βέβαια, δεν είναι για όλες τις γναίκες οι γυαλάδες. Όσες έχουν σημάδια, ουλές και σπυράκια δεν πρέπει να δημιουργούν γυαλάδες γιατί τονίζουν το πρόβλημα».

«Για να κάνετε γυαλάδες υπάρχουν ειδικά προϊόντα στη αγορά που μπορείτε να βρείτε είτε σε μορφή loose powder είτε σε compact μορφή. Όποιο κι αν προτιμήσετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα, γιατί αν βάλετε περισσότερο από όσο πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό» παρατηρεί η Ρούλα «Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να φαίνονται οι γυαλάδες κάτω από τα φώτα μόνο, όχι πάντα!».

Και εξηγεί πως θα το εφαρμόσουμε «Φοράτε κανονικά το ρουζ σας και από πάνω με το πινέλο σας βάζετε το προϊόν που έχετε επιλέξει τοπικά στα ζυγωματικά μόνο (!) πάνω στο κόκκαλο. Μην κάνετε το λάθος και βάλετε στο μέτωπο γιατί απλά θα φαίνεται σαν λιπαρότητα».

Και στη συνέχεια μοιράζεται μαζί μας δύο μικρά μυστικά που εφαρμόζει στη Σίσσυ Χρηστίδου «Κάποιες φορές δεν την πουδράρω σε κάποια σημεία και αυτό δίνει φυσικές, όμορφες γυαλάδες. Επίσης, επειδή η Σίσσυ έχει πολύ όμορφα χείλη και μύτη περνάω στο τέλος μία φορά από πάνω τους το πινέλο αφού τελειώσω με τις γυαλάδες στα ζυγωματικά. Στα χείλη, το σημείο είναι ακριβώς εκεί που κάνουν την καρδιά, στο μέσο του άνω χείλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται πιο αισθησιακά και πιο ζουμερά» εκμυστηρεύεται η make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης