Ένα 60s makeup στυλ που θα λατρέψετε

Το μυστικό της φετινής σεζόν για τα μάτια κρύβεται στις ακριβείς γραμμές.

Αποκτήστε το look που επιτάσσει η μόδα με τις συμβουλές της Pat McGrath, την Max Factor Global Creative Design Director. Η Pat προτείνει τo Max Factor Liquid Effect Liner στην απόχρωση Black Fire -εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τις αποχρώσεις Silver Spark ή Brown Blaze-, το οποίο προσφέρει τον έλεγχο του μολυβιού και την ακρίβεια της υγρής φόρμουλας, ιδανικό ακόμα και για τα πιο ασταθή χέρια.

  • Για να δημιουργήσετε ξανά τη μοντέρνα έκφραση του υπερβολικού μακιγιάζ των ματιών των 1960s που παρουσιάστηκε στο show της Anna Sui, η Pat λέει: «Τραβήξτε μια γραμμή στην "μπανάνα" του ματιού μέχρι την άκρη του και στη συνέχεια κατά μήκος των πάνω και κάτω βλεφαρίδων».
  • Μετά, διαλέξτε ένα υπέροχο, ρομαντικά απαλό shimmer, όπως το Max Factor Masterpiece Colour Precision Eye Shadow σε απόχρωση Coffee και εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών».
  • Οι ογκώδεις και πλούσιες βλεφαρίδες με όγκο αναδεικνύουν τις καθαρές γραμμές, γι' αυτό η Pat προτείνει τη Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara για έξτρα εντυπωσιακές βλεφαρίδες.
  • Εναλλακτικά, διασκεδάστε δημιουργώντας retro στυλ με το Max Factor Masterpiece Glide & Define Eye Liner και χρησιμοποιήστε το Max Factor's Kohl Pencil σε λευκό χρώμα στο εσωτερικό των ματιών για να ενισχύσετε το βλέμμα.
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης