Highlighter: 4 σημεία-κλειδί για υπέροχη λάμψη!

Πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό το μαγικό προϊόν

Η λάμψη είναι το απόλυτο ζητούμενο χειμώνα-καλοκαίρι. Ίσως λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, που πάει χέρι χέρι με το sexy μπρονζέ χρώμα από τον ήλιο. Η πιο βασική αρχή για να φορέσετε το highlighter είναι να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα στην Τ zone και να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας- έτσι θα δημιουργηθεί ένα φυσικό εφέ λάμψης και το βλέμμα επικεντρώνεται στο κέντρο του προσώπου.

Δείτε όμως 4 ακόμα σημεία που μπορείτε να το φορέσετε για εκπληκτικό αποτέλεσμα:

1. Στο μέτωπο. Για αποτέλεσμα σα να σας έχει φιλήσει ο ήλιος, βάλτε μια μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο του μετώπου και απλώστε το ελαφρά προς τα έξω και προς όλες τις κατευθύνσεις. Σημαντικό είναι να φορέσετε από κάτω μια βάση που δεν θα έχει μικρομόρια λάμψης, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.

2. Ζυγωματικά. Βάζοντας ελάχιστο προϊόν ψηλά στα ζυγωματικά, εκεί όπου πέφτει το φως του ήλιου, δημιουργείτε ένα εφέ που μειώνει αισθητά την ένταση των μαύρων κύκλων. Αν δε το αναμείξετε με λίγο κρεμώδες blush και το απλώσετε σε αυτό το σημείο, θα δώσετε στο πρόσωπό σας ένα γλυκό, εφηβικό χρώμα υγείας.

3. Στο κέντρο του περιγράμματος του άνω χείλους. Μια ιδέα highlighter εκεί αρκεί για να κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα- φυσικά το απλώνετε αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ, με προσοχή στην ποσότητα.

4. Φρύδια. Αν δεν έχετε προλάβει να τα περιποιηθείτε, απλώστε λίγο highlighter κάτω από το τόξο τους. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε έμφαση στο σχήμα των ματιών σας και θα τραβήξετε πάνω τους τα βλέμματα- όχι στις ατίθασες τριχούλες των φρυδιών σας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης