Οι κοτσίδες του Asterix

Ο ουρανός μάλλον δε θα πέσει στο κεφάλι σας, αλλά δε χρειάζεται να έχετε τα πιστεύω των Γαλατών για να κάνετε τις κοτσίδες του Asterix.

Οι κοτσίδες, έτσι κι αλλιώς, είναι χτένισμα της εποχής. Αυτές οι πλεξούδες, όμως, που είδαμε στο show του Givenchy, είναι πολύ διαφορετικές από τι ς συνηθισμένες. Θυμίζουν τις πλεξούδες του Asterix και των Γαλατών. Δεν ξέρουμε αν θα σας δώσουν και τις σούπερ δυνάμεις τους αν τις φτιάξετε, αλλά θα προσθέσουν σίγουρα στυλ στην εμφάνιση σας.


Απαιτούν αρκετό μήκος για να μπορέσετε να πλέξετε τις άκρες τους. Αφού τα χωρίσετε στη μέση, δε χρειάζεται να τα χτενίσετε και να τα κάνετε λεία και στιλπνά. Αντιθέτως, σε αυτήν την περίπτωση θέλετε να έχετε όγκο στο κυρίως σώμα των μαλλιών και να «φουσκώνουν» τα μαλλιά σας καθώς χωρίζονται σε κοτσίδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρό για όγκο ώστε να το πετύχετε.


Το πλέξιμο τους γίνεται στις άκρες μόνο και πρέπει να είναι πολύ σφιχτό για να μη χαλάσει και να κρατήσει. Ένα σπρέι φιξαρίσματος στις άκρες, αφού ολοκληρώσετε το χτένισμα, μπορεί να εγγυηθεί τη διάρκεια του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης