5 χαριτωμένες πασχαλινές ιδέες για το mani σας!

Βιβή Αγγελάκη

+1 τέλεια DIY mani ιδέα

Το Πάσχα έφτασε και πολλές από εσάς θα σπεύσετε να περιποιηθείτε τα άκρα σας για αυτές τις ημέρες, ενώ αρκετές θέλετε κάτι ξεχωριστό γι αυτά!

Eμείς είμαστε εδώ για να προτείνουμε σε όλες εσάς, μερικές χαριτωμένες πασχαλινές ιδέες για το mani σας! Άλλες πιο απλές, άλλες πιο περίτεχνες τις ξεχωρίσαμε και σας τις παρουσιάζουμε σε μια άκρως πασχαλινή ατμόσφαιρα!

Είτε, λοιπόν, προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό είτε κάτι πιο ευφάνταστο ανάλογα με τη διάθεση αλλά και το στυλ σας, αποφασίστε ποιο σχέδιο σας ταιριάζει και υιοθετήστε το στα νύχια σας ευθύς! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα αγαπημένα σας βερνίκια, φαντασία και η καλή σας διάθεση!

Παστέλ βάση με άσπρο πουά σχέδιο

Σε πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις, λαχανί και κίτρινο με ανοιξιάτικες λεπτομέρειες

Παστέλ βάση με μαύρο πουά σχέδιο και ένα μικρό πασχαλινό σχέδιο στο ένα νύχι


Stripe nail art και το Πάσχα


Και κάτι πιο αφηρημένο...


Και φυσικά για όσες πιάνουν τα χέρια σας , σας προτείνουμε αυτό το super εύκολο mani που θα σας κάνει να ξεχωρίστε!

Δείτε πώς θα το καταφέρετε:

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας σε όλα τα νύχια σας τη βάση (base coat) που θα τα δυναμώσει. Στη συνέχεια απλώστε δύο στρώσεις από το βερνίκι που έχετε επιλέξει για βάση- εδώ χρησιμοποιήθηκε μια απαλή ροζ απόχρωση. Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν καλά και με ένα φούξια (ή όποιο άλλο χρώμα προτιμάτε) βερνίκι σχηματίστε το γράμμα Μ τόσο στην άκρη, όσο και στη βάση τρου νυχιού σας και γεμίστε με χρώμα. Με ένα πινελάκι με λεπτή μύτη σχηματίστε μια μικρή γραμμή παράλληλα με το Μ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat που «κλειδώνει» το χρώμα.

Ποιο mani σας άρεσε;

Διαβάστε ακόμη:

#GrannyHair: 10+3 φορές που τα ζηλέψαμε

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης