Google Glass-Yves Saint Laurent: Δές το μακιγιάζ σου μέσα από τα μάτια του makeup artist!

Ήρθαν για ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα και προλάβαμε να ζήσουμε την εμπειρία

Η ιδέα είναι πανέξυπνη, είναι το μέλλον στο μακιγιάζ και είχα την χαρά να ζήσω την εμπειρία πριν λίγες μέρες, μετά από πρόσκληση του Yves Saint Laurent.

Στο stand της εταιρείας, στο Hondos Center Ερμού, η makeup artist του οίκου ανέλαβε να με βάψει, με τη μόνη διαφορά πως όλη τη διαδικασία θα την έκανε φορώντας Google Glass!

Τι σημαίνει αυτό: ότι όλο το μακιγιάζ μου, από το Α μέχρι το Ω, καταγράφτηκε σε ένα βιντεάκι που μετά από λίγο έφτασε στο mail μου- και έτσι, έχω πλέον στη διάθεσή μου όλα τα βήματα για τέλεια βάση (αυτό ήταν το request μου στην Κατερίνα) και φωτεινό look!

Plus: το email που λαμβάνεις μετά το μακιγιάζ Yves Saint Laurent με τα Google Glasses περιέχει και τα προϊόντα που επέλεξε η expert ανάλογα τα χρώματά σου, οπότε έχεις και το σχετικό note για να θυμάσαι ποια προϊόντα δοκίμασες!

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο δικό μου μακιγιάζ ήταν η εκπληκτική βάση Le Teint Touche Eclat, το μαγικό Touche Eclat, μια πραγματική πηγή φωτός για την επιδερμίδα, η αξεπέραστη μάσκαρα Effet Faux Cils σε σκούρα μωβ απόχρωση, το υγρό κραγιόν Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres και πριν από όλα, το Forever Youth Liberator Serum που δροσίζει την επιδερμίδα και προστατεύει τη νεανικότητά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης