8+2 τρόποι για να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη

Και φυσικά... να γίνεις η πιο στιλάτη του φετινού καλοκαιριού

Είναι από τα fashion items που αρκετές από εμάς τοποθετούμε πρώτα πρώτα στην καλοκαιρινή τσάντα μας- όσες δεν το κάνετε πρέπει να αρχίσετε να το κάνετε! Από την παραλία μέχρι και τη νυχτερινή μας έξοδο, το κλασικό αυτό αξεσουάρ μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση!

Εκτός από το λαιμό μας- η κλασική χρήση του- ένα μαντήλι μπορεί να μας χαρίσει ένα στιλάτο look, να μας σώσει από μια bad hair day που τα μαλλιά μας δε «στρώνουν» με τίποτα, να μας βγάλει από το δύσκολο δίλημμα του πώς να κάνουμε τα μαλλιά μας σήμερα, να αποτελέσει το τέλειο hair accessory και γενικότερα να δώσει ένα θηλυκό και sexy αέρα στην εμφάνισή μας.

Εξυπηρετώντας όλα τα γούστα σε χρώματα, σχέδια (από μονόχρωμα μέχρι πιο έθνικ), και υφές (βαμβακερά, μεταξωτά, πλεκτά) , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ιδανικό ή τα ιδανικά για εσάς- άλλωστε ένα παραπάνω μαντήλι στη βαλίτσα μας δε θα βλάψει κανέναν ούτε θα πιάσει παραπάνω χώρο και να δείτε τους παρακάτω 8+2 τρόπους που μπορείτε να το φορέσετε στα μαλλιά σας!

Φόρεσέ το ως κορδέλα, καλύπτοντας το μέτωπο!

Δέσε το, όπως οι πειρατές...

Δώσε ένα boho αέρα στο όλο look σου!

Γυρίσέ το γύρω γύρω και πέτυχε κάτι παρόμοιο και εντυπωσιακό...

Αν το μαντήλι σου έιναι μεγάλο, τότε αυτό το look είναι ό,τι πρέπει!

Δες περισσότερους τρόπους για να φορέσεις το μαντήλι σου στη gallery!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης