Ο οίκος Chanel μας δείχνει τον πιο σικάτο τρόπο να κάνουμε τα κοτσιδάκια μας!

Βιβή Αγγελάκη

Ξεχάστε τα συνηθισμένα, αυτή είναι η πιο fashion εκδοχή τους!

Για άλλη μια φορά, τα λόγια για να περιγράψουμε το φαντασμαγορικό show του οίκου Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είναι πραγματικά λιγοστά! Το σκηνικό αυτή τη φορά, στο Grand Palais μετατράπηκε σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο, όπου οι θεατές καλούνταν να ταξιδέψουν με τις «Chanel Airlines»...

Όλοι οι χώροι θύμιζαν διαδρόμους και αίθουσες αεροδρομίου ενώ η αφρόκρεμα των supermodels για ακόμη μια χρονιά περπάτησε με στιλ, φορώντας την collection για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2016.

Εκτός από τις κομψές δημιουργίες και το ιδιαίτερο μακιγιάζ, την προσοχή μας «τράβηξε» το μοναδικό hairstyle των μοντέλων, το οποίο επιμελήθηκε ο διάσημος hair pro Sam McKnight .

Ο hair guru του οίκου αυτή τη φορά έδωσε μια άλλη διάσταση στο χτένισμα που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας, τα κοτσιδάκια, παρουσιάζοντας μια πιο σικάτη εκδοχή τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες από τα backstage του show, ο Sam έπιασε τα μαλλιά των μοντέλων σε δύο χαμηλά κοτσιδάκια, τα οποία «ασφάλισε» με μια μεγάλη ασημένια μπαρέτα.

Στο τέλος, ολοκλήρωσε το hairlook φορώντας στα κεφάλια των μοντέλων καπέλα ή φαρδιές κορδέλες, που έδιναν ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος στην όλη εμφάνιση.

Εύκολη, απλή και πολύ σικάτη ιδέα, μας άρεσε πολύ! Και φυσικά, η στιγμή που θα τη δοκιμάσουμε στα μαλλιά μας δεν αργεί!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης