Καπιτονέ smokey eyes: Το νέο makeup trend από τον οίκο Chanel!

Βιβή Αγγελάκη

Εμπνευσμένο από τις θρυλικές τσάντες του διάσημου οίκου...

Καμέλιες, μαργαριτάρια, tweed ήταν μόνο μερικά από τα κλασικά- εμβληματικά μοτίβα που κυριάρχησαν στο λαμπερό show του οίκου Chanel για το Φθινόπωρο του 2016 . Ο Karl Lagerfeld μεγαλούργησε (για άλλη μια φορά) αποφασίζοντας να κάνει μια στροφή προς το κλασικό ύφος του παριζιάνικου οίκου.


Και πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον οίκο Chanel, χωρίς να αναφερθούμε στην iconic καπιτονέ τσάντα , που μεταξύ άλλων αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα κομψά jackets, τα oversized κασκόλ ακόμη και το μακιγιάζ των μοντέλων στην παρουσίαση της καινούργιας συλλογής στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.


Αν είσαι, λοιπόν, beauty addict και δε διστάζεις να πειραματίζεσαι με οτιδήποτε νέο στο μακιγιάζ σου- και γενικότερα στη beauty ρουτίνα σου - τότε ο Tom Pecheux (makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στο show του οίκου) θα σου δώσει την τέλεια ιδέα για να «αναβαθμίσεις» το κλασικό smokey eye look σου!


A-list μοντέλα όπως η Kendall Jenner, η Gigi και Bella Hadid, η Charlotte Free περπάτησαν στην πασαρέλα και «έκλεψαν» τις εντυπώσεις αρχικά με τα runway looks τους και έπειτα με το μακιγιάζ των ματιών τους, το οποίο ήταν στην ουσία ήταν ένα καπιτονέ smokey eye look (αν και από μακρινή λήψη φαινόταν ένα κλασικό γκρι smokey eye)!


Ο Tom Pecheux δημιούργησε στην ουσία ένα μακιγιάζ ματιών με ματ σκιά, εμπνευσμένο από την καπιτονέ υφή, σε όλο το πάνω κινητό βλέφαρο- από τις βλεφαρίδες έως το κόκκαλο των φρυδιών.


Σε συνδυασμό μάλιστα με την απαλή ροζ λάμψη στα ζυγωματικά και τα χείλη το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Πώς σου φαίνεται; Θα το δοκίμαζες;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης