Confetti eyeliner: Τo πιο cool trend στο μακιγιάζ των ματιών σου!

Βιβή Αγγελάκη

Ah-mazing!

Ένας νέος μήνας ξεκίνησε , ένα νέο beauty trend γεννήθηκε και έρχεται να βάλει χρώμα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου! Μετά το bubble eyeliner (που να σου θυμίσω είχες δει ξανά εδώ), το confetti eyeliner είναι ο πιο cool τρόπος να «αναβαθμίσεις» το look σου και να τους κάνεις όλους να σε κοιτούν στα μάτια...


Στην ουσία είναι ο πιο fun τρόπος να φορέσεις όχι ένα αλλά πολλά και διαφορετικά χρώματα eyeliner στα μάτια σου, βγάζοντάς σε από τη ρουτίνα της κλασικής μαύρης, ολόισιας γραμμής.


Μάλιστα μερικά κορίτσια στο Instagram έχουν ήδη δοκιμάσει την «dotty» εκδοχή του eyeliner (όπως η makeup artist, Katie Jane Hughes) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Ο τρόπος να το δημιουργήσεις απλός:

Ξεκινάς κάνοντας μια τελεία στην εξωτερική γωνία του ματιού σου – στο σημείο όπου θέλεις να τελειώνει η γραμμή . Αυτή η κουκίδα θα λειτουργήσει κατά κάποιο τρόπο ως «οδηγός» για να πετύχεις ένα άψογο και όμοιο αποτέλεσμα και στα δύο σου μάτια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείς δύο- τρεις διαφορετικές (μπορείς και μία) αποχρώσεις eyeliner και κάνοντας μικρά dots (κουκίδες) δημιουργείς μία παρόμοια γραμμή με αυτή που θα έκανες αν χρησιμοποιούσες το μαύρο eyeliner σου.


Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το confetti eyeliner σε μία από τις καλοκαιρινούς σου εξόδους!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης