#beachhair: Αυτά τα χτενίσματα μπορείς να τα κάνεις μόνη σου στην παραλία!

Βιβή Αγγελάκη

Κι ενώ τα beach waves είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα... ποιος είπε πως είναι το μοναδικό που μπορείς να δοκιμάσεις στην παραλία; Δες 18 τέλεια χτενίσματα! 

Είτε βρίσκεσαι σε διακοπές , είτε δεν έχεις φύγεις ακόμη, είτε επέστρεψες... σίγουρα το Σαββατοκύριακο είναι το ιδανικό timing για να χαρείς τον τέλειο καιρό (πάντα με αντηλιακό) και φυσικά να κάνεις ατελείωτες βουτιές στις παραλίες!

Κι ενώ τα beach waves είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα... ποιος είπε πως είναι το μοναδικό που μπορείς να δοκιμάσεις στην παραλία; Γιατί ωραίο είναι να αφήνεις τα μαλλιά σου λυτά στους ώμους, αλλά τι γίνεται όταν φυσάει και ένα σύννεφο άμμου βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σου ;


Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη ρομαντική, καλοκαιρινή σου διάθεση και δοκίμασε ένα από τα παραπάνω χτενίσματα! Ατημέλητες πλεξούδες (κλασικές και ψαροκόκαλο) που δεν στερεώνονται με λαστιχάκια, messy κότσοι, μαντήλια στα μαλλιά, μικρά πλεξιδάκια, διπλά buns, top knots είναι μόνο μερικά από τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου ή έστω με τη βοήθεια της φίλης σου στην παραλία!


Δες τα όλα στην παραπάνω gallery!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης