Η Lily-Rose Depp μόλις υιοθέτησε την επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια!

Βιβή Αγγελάκη

Δες το μανικιούρ της

Μοντέλο, ηθοποιός και μούσα του οίκου Chanel, η 17χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily Rose-Depp, ξέρει να μας εντυπωσιάζει τόσο πάνω στην πασαρέλα, όσο και στις καμπάνιες που πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά, στη λίστα έρχεται να προστεθεί ο χαρακτηρισμός της ως beauty trendsetter γιατί πραγματικά το νέο της μανικιούρ α)θα σε κάνει να κλείσεις αμέσως ραντεβού για μανικιούρ και β) έχει σχολιαστεί από τα περισσότερα beauty μέσα του εξωτερικού ως το «next nail big thing»!Ποιο είναι αυτό; Τα «almond milk nails»!

Στην ουσία η Lily υιοθέτησε μία ουδέτερη, elegant, milky απόχρωση και ένα αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν ένα διακριτικό μανικιούρ ή σιχαίνονται τα σχέδια στα νύχια.


Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το nail salon που επισκέφτηκε, δεν υπήρχε αναφορά της απόχρωσης που χρησιμοποιήθηκε ούτε του τρόπου που τελικά δημιουργήθηκε το extra glossy φινίρισμα. Εμείς, δεν σου κρύβω, το λατρέψαμε! Εσένα πώς σου φαίνεται;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης