Κρέμες με χρώμα για μάτια και πρόσωπο: Δες ποιες να αποκτήσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ιδανική πρόταση για περιποίηση επιδερμίδας και μακιγιάζ μαζί, που λατρεύουμε να συνδυάζουμε.

 

Ίσως αποτελούν τα πιο πρακτικά και έξυπνα προϊόντα ομορφιάς που αποφάσισαν ποτέ να δημιουργήσουν οι εταιρείες καλλυντικών. Οι κρέμες με χρώμα για τα μάτια ή το πρόσωπο που φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα ενώ παράλληλα καμουφλάρουν ατέλειες, είναι για πολλές από εμάς ένα... θαύμα στο νεσεσέρ μας! Ειδικά δε, όσες χρειάζονται κάλυψη στην περιοχή των ματιών εξαιτίας κούρασης ή μαύρων κύκλων, δηλώνουν πως σώζονται κυριολεκτικά από τις κρέμες με χρώμα, οι οποίες με μία κίνηση τις κάνουν να νιώθουν άψογες.

Για παράδειγμα:

Το LES BEIGES Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer της Chanel περιέχει επίσης εκχύλισμα καλαγχόης, σε συνδυασμό με αντηλιακό SPF 30 / PA ++ για πλήρη προστασία του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα αφήνοντας παράλληλα το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα της καλαγχόης αναπαράγει τη λάμψη που αποκτά το δέρμα μετά από μία ημέρα στην ύπαιθρο. Την ίδια στιγμή, ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος παρέχει ενυδάτωση για μια υπέροχη αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη την ημέρα. Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις

Κρέμα ολικής ανανέωσης για τα μάτια, με χρώμα, κατάλληλη όλους τους τύπους δέρματος. Η CC Complete Cream for eyes της Youth Lab. είναι μια σύγχρονης τεχνολογίας κρέμα ματιών με χρώμα που με μία κίνηση χαρίζει νεανική και υγιή όψη! Εξασφαλίζει ενυδάτωση & ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας το «πόδι της χήνας». Προσφέρει ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη και φωτεινό βλέμμα ενώ σβήνει τα σημάδια της κούρασης! Το καλύτερο; Μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους μέχρι και 52% σε 60 ημέρες!* Κατάλληλη και για άντρες με πρόβλημα μαύρων κύκλων, καθώς μειώνει και καλύπτει τους μαύρους κύκλους, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Tip: Χρησιμοποιήστε την CC Complete Cream for Εyes σε συνδυασμό με / ή αντί του concealer.

Δες στην gallery που ακολουθεί ποιες κρέμες ματιών ή προσώπου με χρώμα μπορείς να επιλέξεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης