Trending! Η #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών είναι αυτή και ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trending! Η #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών είναι αυτή και ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Την έχει ήδη υιοθετήσει ένα από τα girl crushes μας και θα θέλεις να κάνεις και εσύ το ίδιο!

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών εμφανίζονται σαν τις νέες γεύσεις παγωτών το καλοκαίρι… συνέχεια! Κάποιες ταιριάζουν αποκλειστικά σε ξανθές, ενώ άλλες σε μελαχρινές. Μία στο τόσο όμως, εμφανίζονται τάσεις που πάνε σε όλες και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Για τη #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών που –για ακόμα μία φορά- φέρει την υπογραφή της L’ Oréal Professionnel Paris και ταιριάζει σε blondes και brunettes. Ετοιμάσου να γνωρίσεις το French Balayageπου θα δώσει στα μαλλιά σου χρώμα καλοκαιριού!

Το balayage δεν σου είναι άγνωστο. Είναι ουσιαστικά ανταύγειες τις οποίες τοποθετεί ο hair expert στα μαλλιά σου ελεύθερα, όπου θεωρεί ότι χρειάζεται να φωτίσει το χρώμα ή το πρόσωπό σου. Το French Balayage είναι η πιο chic, εκδοχή του balayage και γι’ αυτό είναι κατάλληλη ακόμα και για τις πολύ μελαχρινές που θέλουν να ανοίξουν το χρώμα τους. Είναι επίσης, η ιδανική επιλογή για μία καλοκαιρινή ανανέωση των ξανθών μαλλιών και αυτό ακριβώς έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια!

Θέλοντας να κάνει μία καλοκαιρινή ανανέωση και να τονίσει το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, η Ζέτα απευθύνθηκε στους L’ Oréal Professionnel Paris hair experts. Εκείνοι επέλεξαν το French Balayage για να την ανανεώσουν και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

Όπως είπε και η ίδια για αυτή την αλλαγή: «Το French Balayage, πέρα από τη νο1 τάση για αυτό το καλοκαίρι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονταν τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και λαμπερό, και με εκφράζει απόλυτα».

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του French Balayage, απόλυτα φυσικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε μίας από εμάς, αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχει μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής.

Η διαδικασία του French Balayage περιλαμβάνει μόλις 2 βήματα: Ξάνοιγμα με το Blond Studio και έπειτα glossing με την Dialight! Αυτό ωστόσο, είναι μόλις το 50% της επιτυχίας. Το υπόλοιπο μισό βρίσκεται στα χέρια των L’ Oréal Professionnel Paris hair experts που, μέσα από τη διάγνωση, θα σου προτείνουν το τέλειο French Balayage, που ταιριάζει σε εσένα, το στιλ και τις ανάγκες σου.

Όχι, το French Balayage δεν είναι μόνο ένα αλλά 3! Υπάρχει το διακριτικό Soft, το αισθησιακό Sexy και το τολμηρό Extreme. Η επιλογή ανάμεσά τους, γίνεται από τον expert που θα εξετάσει τα μαλλιά, το στιλ και τον τρόπο ζωής σου, πριν σου προτείνει το δικό σου, oh so chic French Balayage. Τι σχέση έχει ο τρόπος ζωής;

Διαφορετική τεχνική θα χρειαστείς αν έχεις ελάχιστο χρόνο για styling, αν δεν αφιερώνεις χρόνο στην περιποίηση, αν έχεις μαλλιά κουρεμένα έτσι ώστε να σε βολεύουν, αν έχεις πολύ σφιχτές και ατίθασες μπούκλες, κυματιστά μαλλιά που φριζάρουν ή ίσια και άτονα μαλλιά! Ας μιλήσουμε λοιπόν για το χρώμα μόνο και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στους L’ Oréal Professionnel Paris hair experts.

https://www.instagram.com/p/CNW3KzUM34F

Αν είσαι πολύ μελαχρινή και θέλεις απλά να φωτίσεις λίγο το χρώμα σου, το Soft French Balayage είναι το ιδανικό για εσένα. Το αποτέλεσμα είναι απαλό και φωτεινό, ό, τι πρέπει για μία διακριτική, καλοκαιρινή αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CNmT7EEjO1Q

Αν είσαι σκούρα καστανή ή ξανθιά, τότε το Sexy French Balayage είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το σβήσιμο των ανταυγειών γίνεται τέλεια ώστε να κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν σα να άνοιξαν από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/CNuCSb7rLiL

Αν πάλι θέλεις μία μεγάλη αλλαγή, τότε το Extreme French Balayage είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Χαρίζει έντονα φωτεινό αποτέλεσμα και έντονο ξάνοιγμα, χωρίς όμως τους ζεστούς τόνους που αντιπαθείς!

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τώρα, γιατί μιλάμε για τη #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών για το καλοκαίρι 2021 αν και… Κάτι μας λέει, ότι το French Balayage της L’ Oréal Professionnel Paris, σύντομα θα πάψει να είναι απλά τάση και θα γίνει κλασικό!

Για να το αποκτήσεις και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις το κοντινότερο σε εσένα συνεργαζόμενο L’ Oréal Professionnel Paris κομμωτήριο, να μιλήσεις με τον L’ Oréal Professionnel Paris hair expert και να προσαρμόσεις το French Balayage στις δικές σου ανάγκες!

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθε περισσότερα για το French Balayage

Κάνε like στην Facebook page: https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.el/ Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram