Η Katy Perry έχει τη δική της σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων

Όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά σχέδια βλεφαρίδων από την Eylure και την Katy Perry.

H Katy Perry λανσάρει μέσα στον Φεβρουάριο τις δικές της ψεύτικες βλεφαρίδες σε συνεργασία με την Eylure. Είχε φορέσει τις βλεφαρίδες στην περιοδεία της California Dreams, τις ερωτεύτηκε και αποφάσισε να σχεδιάσει τέσσερα δικά της ζευγάρια που εκφράζουν τη μοναδική αίσθηση του στυλ που την διακατέχει. Καθώς η Katy λατρεύει τις ψεύτικες βλεφαρίδες ήξερε ακριβώς τι ήθελε να δημιουργήσει και εμπλεκόταν σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού και της κατασκευής τους.

Οι υπεύθυνοι της Eylure δήλωσαν «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Katy, καθώς το φυσικό της στυλ και η προσωπικότητα της ταιριάζουν φανταστικά στη μάρκα. Η σειρά που δημιουργήθηκε αποτελεί επέκταση του προσωπικού της στυλ και ταυτόχρονα είναι μία καινοτομία της Eylure. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Τα τέσσερα σχέδια των βλεφαρίδων Katy Perry είναι: οι Oh, My! Που είναι μεγάλες με ένα πολυεπίπεδο εφέ, οι Cool Kitty που έχουν διαχωρισμένες άκρες σε άλλα μήκη, οι Oh, Honey! Που είναι γεμάτες για ένα φυσικό τελείωμα με όγκο και οι Sweetie Pie που είναι φυσικές και διακριτικές και δίνουν μήκος και όγκο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης