Δείτε πρώτες: Οι ψεύτικες βλεφαρίδες που θα κάνουν θραύση!

Η makeup artist Φωφώ Σγόντζου τις δοκίμασε και μας λέει όλες τις λεπτομέρειες

Πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη συνεργάτιδα του queen.gr, Φωφώ Σγόντζου, βρέθηκε στην έκθεση Beauty Eurasia στην Κωνσταντινούπολη, μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, και είδε πολλά και ενδιαφέροντα που πρόκειται να έρθουν στον πλανήτη της ομορφιάς.

Ανάμεσα σε αυτά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες από σιλικόνη, οι οποίες «είναι το next best thing »όπως μας είπε η Φωφώ μετά το crash test που έκανε. «Επέλεξα να δοκιμάσω τις πολύ πυκνές, έντονες βλεφαρίδες που δίνουν ένα δραματικό αποτέλεσμα στο βλέμμα. Αν και οι περισσότερες ψεύτικες βλεφαρίδες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι από σιλικόνη, οι συγκεκριμένες που δοκίμασα έχουν πολλά δυνατά σημεία και το μεγαλύτερο ατού τους είναι πως μπορούν να φορεθούν μέχρι και 10 φορές (ενώ οι υπόλοιπες φτάνουν το πολύ τις 4-5 φορές). Τοποθετούνται με τον κλασικό τρόπο, δεν χρειάζονται ειδική κόλλα παρά αυτή που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε για τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι συντηρούνται μέσα σε... νερό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κάθε φορά που θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε είναι απλά να τις ταμπονάρετε με μια πετσετούλα και είναι έτοιμες για την εφαρμογή. Αυτές που δοκίμασα εφαρμόζουν τόσο τέλεια και γίνονται ένα με τις βλεφαρίδες, που δεν χρειάζεται καν να φορέσετε μάσκαρα από πάνω, κάτι που συνηθίζουμε για να κάνουμε φυσικό και πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Αυτές οι βλεφαρίδες ήταν από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις που είδα στην έκθεση (μαζί με τα tattoo μαλλιών) και πιστεύω πως όταν έρθουν στην Ελλάδα θα είναι must για τις γυναίκες που ούτως ή άλλως συνηθίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ του μακιγιάζ».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης