Ξύστε τα χρωματιστά μολύβια σας

Με ένα μολύβι από τα Lasting Contour της Erre Due μπορείτε να κάνετε θαύματα στο μακιγιάζ.

Τα μολύβια έχουν κάνει τη δυναμική τους επανένταξη στο μακιγιάζ των ματιών, αφήνοντας πιο πίσω τις σκιές. Άλλωστε, το χρώμα στα μολύβια ματιών είναι πάντα πιο έντονο λόγω υφής. Τα στεγανά του μαύρου μολυβιού ή σε μεγάλα κέφια του καφέ και του λαδί, έχουν καταργηθεί από την Erre Due με τα μολύβια της. Χωρίς να ξεχνάει αυτά τα κλασικά «κομμάτια» του νεσεσέρ μας προσθέτει μία σειρά απίστευτων χρωμάτων.

Όλα τα χρώματα είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν στα μάτια, αφού τα Lasting Contour της Erre Due, υπάρχουν σε τόσες αποχρώσεις που δεν θα ξέρετε ποιο να τολμήσετε να δοκιμάσετε. Ένα είναι σίγουρο. Το χρώμα έχει κατακτήσει τα μολύβια της Erre Due και αυτά τα δικά σας μάτια. Τολμήστε και συνδυάστε χρώματα μεταξύ τους, στο άνω και το κάτω βλέφαρο κάνοντας τους δικούς σας προσωπικούς συνδυασμούς. Δύο γραμμές η μία κάτω από την άλλη ή μία γραμμή σε ένα χρώμα και μία τελεία άλλου χρώματος στα μισά της είναι προτάσεις που ξεχωρίζουν.

Η χρήση τους δεν περιορίζεται σε μία διακριτική γραμμή στο άνω βλέφαρο απαραίτητα. Μπορεί να περάσει στο κάτω βλέφαρο και να υπογραμμίσει τη δυναμική του ματιού, να μπει εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο και να κάνει πιο βαθύ το βλέμμα ή να «παίξει» στο άνω βλέφαρο κάνοντας μία χοντρή γραμμή πολύ σταθερή και καθαρή ή σβησμένη απαλά προς τα πάνω. Και φυσικά μπορεί να δώσει ένταση σε όλο το περίγραμμα των ματιών σας.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης